Defend Like Petrosian

Συγγραφέας:

Alexey Bezgodov

24,95 

Το “Defend Like Petrosian” σας δείχνει το δρόμο για δημιουργικές λύσεις και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλούς βαθμούς!

Δείγμα από το βιβλίο

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 02746 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Defend Like Petrosian

Μόνο οι κορυφαίοι σκακιστές τόλμησαν να παίξουν για νίκη εναντίον του Tigran Petrosian. Ο 9ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ηττηθεί επειδή οι αμυντικές του τεχνικές ήταν σχεδόν ασύγκριτες. Στη σπάνια περίπτωση που κάποιος κατάφερνε να τον φέρει σε δύσκολη θέση, διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο να αντιμετωπίσει μια σφοδρή αντεπίθεση.

Ο πρώην Ρώσος πρωταθλητής Alexey Bezgodov απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα σκακιστών και εξηγεί πώς μπορείτε να αποκτήσετε τις δεξιότητες του “Τίγρη”. Πώς να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις, πώς να προβλέψετε τις απειλές ή να απομακρύνετε τον βασιλιά σας από τον κίνδυνο, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι μπαίνετε σε ναρκοπέδιο. Ότι δεν πρέπει να διστάσετε και να μην προχωρήσετε σε μια ανταλλαγή ή να χαλάσετε την πιονοδομή σας εάν το ζητήσει η θέση. Πώς να βρείτε απίστευτα δολώματα και να ξεκινήσετε μια αντεπίθεση. Σε αντίθεση με ότι πιστεύουν πολλοί λάτρεις του σκακιού, η ιδιοφυΐα από την Αρμενία ήταν ένας εξαιρετικά δυναμικός αμυντικός παίκτης!

Αυτό το βιβλίο στοχεύει να βοηθήσει τους σκακιστές να βελτιώσουν το επίπεδο του αμυντικού παιχνιδιού τους. Σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, απουσιάζει μια σοβαρή ανάλυση της αμυντικής τέχνης. Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι παίκτες είναι πολύ καλύτεροι στην επίθεση παρά στην αντιμετώπιση αντίξοων και δύσκολων θέσεων. Το “Defend Like Petrosian” σας δείχνει το δρόμο για δημιουργικές λύσεις και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλούς βαθμούς.

Alexey Bezgodov

Ο Alexey Bezgodov είναι πρώην Ρώσος πρωταθλητής. Είναι ο συγγραφέας των “The Extreme Caro-Kann”, “The Liberated Bishop Defense”, “The Double Queen’s Gambit” και “The Art of the Tarrasch Defense”, τεσσάρων εξαιρετικά πρωτότυπων και αναγνωρισμένων βιβλίων για ανοίγματα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

272

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2020

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789056919238

Συγγραφέας

Alexey Bezgodov

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Defend Like Petrosian”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *