Chess Praxis by Aron Nimzowitsch

Συγγραφέας:

Aron Nimzowitsch

21,90 

Μια καινούρια μετάφραση του κλασικού έργου του Aron Nimzowitsch, το Chess Praxis, με ιδέες από παρτίδες του σπουδαίου σκακιστή.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 00556 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Chess Praxis by Aron Nimzowitsch

Το “Chess Praxis” είναι μια εξαιρετική συλλογή από τις καλύτερες παρτίδες του Aron Nimzowitsch, οι οποίες σχολιάζονται από τον ίδιο τον σπουδαίο σκακιστή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Nimzowitsch και οι καινοτόμες ιδέες του έχουν τεράστια επιρροή στη σύγχρονη σκακιστική σκέψη. Ο Nimzowitsch παρουσίασε για πρώτη φορά τις απόψεις του στο “My System”. Στο “Chess Praxis” παρουσίασε κι εξήγησε πώς λειτουργούν οι ιδέες του στα δικά του παιχνίδια.

Πρόκειται για μια καινούρια μετάφραση του κλασικού έργου του Nimzowitsch, το οποίο θα επιτρέψει στον αναγνώστη να εκτιμήσει τις σημαντικές ιδέες του που επεξηγούνται σε σύγχρονη γλώσσα.

Aron Nimzowitsch

Ο Aron Nimzowitsch ήταν ένας από τους σπουδαιότερους σκακιστές της δεκαετίας του 1920-1930, κατατάσσοντάς τον ακριβώς μετά από τους διάσημους παγκόσμιους πρωταθλητές Alekhine και Capablanca. Η φήμη του ως συγγραφέας είναι ακόμα και τώρα πολύ μεγάλη.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

224

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2007

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789185779000

Συγγραφέας

Aron Nimzowitsch

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Chess Praxis by Aron Nimzowitsch”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *