After Magnus: Who Can Dethrone the World Chess Champion?

Συγγραφέας:

Anish Giri

14,95 

Ο Anish Giri παρουσιάζει δέκα σκακιστές που ενδέχεται να προκαλέσουν την κυριαρχία του Carlsen τα επόμενα χρόνια. Ή μήπως όχι…

Κωδικός προϊόντος: 00046 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

After Magnus: Who Can Dethrone the World Chess Champion?

Είκοσι χρόνια ακόμη;

Ο Magnus Carlsen δήλωσε ότι μπορεί να παραμείνει στην κορυφή για άλλα 20 χρόνια. Και ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή; Έχει κυριαρχήσει στο σκάκι υψηλού επιπέδου με τη σιδερένια του πυγμή και δικαίως τόνισε την έλλειψη σταθερότητας από τους πιθανούς αντιπάλους του.

Όταν ο Bobby Fischer, ο Garry Kasparov κι ο Magnus Carlsen εμφανίστηκαν στη σκακιστική σκηνή, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για τη μελλοντική τους μοίρα, ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Πόσο διαφορετική είναι η κατάσταση σήμερα, όταν δεν διαφαίνεται να υπάρχει τέτοιος παίκτης…

Ο συντάκτης του New In Chess, Anish Giri, παρουσιάζει δέκα σκακιστές που ενδέχεται να προκαλέσουν την κυριαρχία του Carlsen τα επόμενα χρόνια. Ή μήπως όχι… Ο Giri μοιράζεται τις εκ των έσω γνώσεις του για τους συναδέλφους του σκακιστές με σαφείς και πνευματώδεις σημειώσεις για τις παρτίδες τους, αλλά παρέχει και στον αναγνώστη πολύτιμα μαθήματα για όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Ο Anish Giri (1994) έγινε Grandmaster σε ηλικία 14 ετών.

Ο IM John Donaldson δήλωσε:
“Οι παρτίδες είναι σχολιασμένες σχολαστικά και διδακτικά. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη κάθε σκακιστή.”

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

88

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2015

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789056916268

Συγγραφέας

Anish Giri

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “After Magnus: Who Can Dethrone the World Chess Champion?”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *