Keep It Simple 1.d4: A Solid and Straightforward Chess Opening Repertoire for White

Συγγραφέας:

Christof Sielecki

29,95 

Ένα ρεπερτόριο για τα λευκά με 1.δ4 που είναι εύκολο να το μάθετε, να το απομνημονεύσετε και να το κάνετε δικό σας!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02592 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Keep It Simple 1.d4: A Solid and Straightforward Chess Opening Repertoire for White

Μετά την επιτυχία του βραβευμένου του βιβλίου “Keep it Simple 1.e4”, ο International Master Christof Sielecki επέστρεψε. Το νέο ρεπερτόριό του βασισμένο στο 1.δ4 έχει παρόμοιο προφίλ: απλές βαριάντες που είναι εύκολο να απομνημονευθούν και απαιτούν λίγη ή καθόλου υποστήριξη.

Ο Sielecki δημιούργησε μια αξιόπιστη σειρά ανοιγμάτων για σκακιστές όλων των επιπέδων. Ο κύριος στόχος είναι να κυριαρχήσετε έναντι στον Μαύρο από το άνοιγμα, με απλά μέσα. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τίποτα ή να απομνημονεύσετε πολλές κινήσεις.

Η κύρια ιδέα του είναι να παίξει ο Λευκός 1.δ4, 2.Ιζ3, 3.η3, 4.Αη2, 5.0-0 και στις περισσότερες περιπτώσεις 6.γ4. Ο Sielecki ανέπτυξε αυτό το ρεπερτόριο ενώ συνεργαζόταν με μαθητές που έψαχναν κάτι που ήταν κατανοητό και εύκολο να μάθουν.

Αυτό το νέο ρεπερτόριο 1.δ4 μπορεί να είναι ακόμη πιο εύκολο να το διαχειριστείτε από το 1.ε4, επειδή είναι ένα σύστημα με μεγάλη συνοχή. Ο Sielecki εξηγεί με σαφήνεια τα σχέδια και τις αντεπιθέσεις και σας βοηθά να εστιάζετε στο τι απαιτεί η θέση. Οι φιλόδοξοι σκακιστές με αξιολόγηση ΕΛΟ 1500 και άνω θα αποκτήσουν σημαντικά εφόδια από τη μελέτη αυτού του εξαιρετικού και κατανοητού βιβλίου.

Christof Sielecki

Ο Christof Sielecki είναι Γερμανός International Master. Διδάσκει σκάκι εδώ και πολλά χρόνια και διαχειρίζεται ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube που ονομάζεται ChessExplained.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

432

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2019

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789056918675

Συγγραφέας

Christof Sielecki

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Keep It Simple 1.d4: A Solid and Straightforward Chess Opening Repertoire for White”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *