Zlotnik’s Middlegame Manual: Typical Structures and Strategic Manoeuvres

Συγγραφέας:

Boris Zlotnik

27,95 

Το βιβλίο αυτό προσφέρει το θρυλικό υλικό για μελέτη του Zlotnik σχετικά με το μέσον, εκσυγχρονισμένο, εκτεταμένο και δημοσιευμένο στα αγγλικά για πρώτη φορά.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02591 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Zlotnik’s Middlegame Manual: Typical Structures and Strategic Manoeuvres

Εάν θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο μέσον, θα πρέπει να αναπτύξετε μια αίσθηση για τις θέσεις.

Αυτό τονίζει ο Boris Zlotnik κατά τη διάρκεια της μεγάλης και πλούσιας προπονητικής του καριέρας. Δεν αρκεί να κλικάρετε σε συγκεκριμένες βαριάντες (ένα δημοφιλές χόμπι στην εποχή των υπολογιστών). Για να καθοδηγήσετε τη σκέψη σας κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας, θα πρέπει να είστε σε θέση να βουτήξετε στη δεξαμενή χαρακτηριστικών ιδεών και μεθόδων.

Αυτό ακριβώς σας προσφέρει αυτό το βιβλίο: το θρυλικό υλικό για μελέτη του Zlotnik σχετικά με το μέσον, εκσυγχρονισμένο, εκτεταμένο και δημοσιευμένο στα αγγλικά για πρώτη φορά.

Καθώς εξοικειώνεστε με τις πιο σημαντικές στρατηγικές ιδέες και απαντήσεις σε σημαντικές βασικές δομές ανοιγμάτων, θα χρειάζεστε λιγότερο χρόνο για να ανακαλύψετε ιδέες σε θέσεις στο μέσον της παρτίδας. Θα βρείτε ευκολότερες λύσεις να οδηγήσετε το παιχνίδι σας προς τη σωστή κατεύθυνση μετά το τέλος του ανοίγματος.

Το “Zlotnik’s Middlegame Manual” είναι προσιτό σε όλους τους σκακιστές, αρχάριους και μη. Είναι το διαβατήριό σας για ένα εκπαιδευτικό υλικό απαράμιλλης ποιότητας, που συλλέχθηκε από μια ολόκληρη ζωή προπόνησης και διδασκαλίας.

Μια μεγάλη συλλογή από ασκήσεις, προσεκτικά επιλεγμένες και εξαιρετικά διδακτικές, θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε αυτά που έχετε μάθει. Με πρόλογο από τον Fabiano Caruana.

Boris Zlotnik

Ο Boris Zlotnik είναι Ρώσος International Master και σπουδαίος προπονητής. Για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής του θρυλικού σκακιστικού τμήματος του Κολεγίου INEF στη Μόσχα. Μετανάστευσε στην Ισπανία το 1993. Ένας από τους πιο επιτυχημένους μαθητές του είναι ο Fabiano Caruana, ο οποίος, σε ηλικία 12 ετών, μετακόμισε στη Μαδρίτη με όλη την οικογένειά του το 2004 για να ζήσει κοντά στον προπονητή του.

“Ένα βιβλίο που πρέπει να το έχουν όλοι οι σοβαροί σκακιστές”. – Από τον πρόλογο του Fabiano Caruana.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

400

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2020

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789056919269

Συγγραφέας

Boris Zlotnik

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Zlotnik’s Middlegame Manual: Typical Structures and Strategic Manoeuvres”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *