Beat the Najdorf & Taimanov Sicilians!

Συγγραφέας:

S.P. Sethuraman

24,90 

Το βιβλίο του S.P. Sethuraman είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να κερδίσεις στη Σικελική Άμυνα, τις διάσημες βαριάντες Νάιντορφ και Ταϊμάνοφ.

Δείγμα από το βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 02418 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Beat the Najdorf & Taimanov Sicilians!: A Fighters Repertoire Against the Famous Sicilians

Ο συγγραφέας S.P. Sethuraman σχολιάζει για το βιβλίο του:

“Από πολύ μικρή ηλικία είχα αυτήν την ανίατη περιέργεια σχετικά με τις περιπλοκές στο άνοιγμα. Ένα αξέχαστο περιστατικό, για το οποίο είμαι περήφανος ακόμη και σήμερα, συνέβη όταν ήμουν 13 ετών. Είχα παρακολουθήσει την παρτίδα Karjakin – Anand στο Wijk aan Zee το 2006, στην οποία ο Vishy έκανε μια συναρπαστική και καινοτόμα κίνηση με 24… Nc7. Αφού παρακολούθησα αυτήν την παρτίδα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ κι άρχισα να αναλύω αυτήν την τρελή Αγγλική επίθεση για πολλές ώρες.

Βρήκα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και τις έδειξα στον προπονητή μου GM R.B. Ramesh (έναν διάσημο προπονητή παγκόσμιας κλάσης). Υπήρχαν συνολικά 20 σελίδες ανάλυσης για την παρτίδα! Έμεινε έκπληκτος από το επίπεδο των λεπτομερειών, καθώς δεν ήταν φυσιολογικό για ένα παιδί δεκατριών χρονών, εκείνη την εποχή, να προχωρήσει σε μια ανάλυση με τέτοιο βάθος (φυσικά, αυτό τώρα, είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση, καθώς τώρα πολύ συχνά αγόρια γίνονται Grandmasterσε στην ηλικία των 13 ετών!).

Από τότε, έχω σταθεροποιήσει τη φήμη μου, ειδικά μεταξύ των συναδέλφων μου, Ινδών Grandmasters, ως έμπειρος αναλυτής ανοιγμάτων. Έχω πραγματικές ιδέες για να μεταλαμπαδεύσω από τα πολλά χρόνια δουλειάς κι έτσι δεν ήταν άτοπο εκ μέρους μου να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να γράψω ένα βιβλίο, ώστε να μοιραστώ τις γνώσεις μου με τους αναγνώστες του”.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

250

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2020

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789492510822

Συγγραφέας

S.P. Sethuraman

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Beat the Najdorf & Taimanov Sicilians!”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *