The Modernized Modern Defense

Συγγραφέας:

Daniel Fernandez

28,40 

Το “The Modernized Modern Defense” είναι το δεύτερο βιβλίο του Daniel Fernandez για την Thinkers Publishing.

Δείγμα από το βιβλίο

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 02410 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

The Modernized Modern Defense

Η πρώτη σειρά στην εισαγωγή αυτού του βιβλίου ήταν τόσο σημαντική, που έπρεπε να είναι και στο οπισθόφυλλο:
“Η Modern δεν είναι απλώς ένα άνοιγμα. Είναι φιλοσοφία”. Μια φιλοσοφία, θα μπορούσε κανείς να προσθέσει, που πολλοί παίκτες σ΄όλον τον κόσμο ακολουθούν: μια αντιμετώπιση μη τακτική και μη δογματική, μια προτίμηση που βασίζεται στη βασική κατανόηση του σκακιού και την πεποίθηση ότι ο αξιωματικός στο η7 θα αποδείξει αργότερα την αξία του στην παρτίδα.

Όμως, μπορεί αυτή η υπεροπτική προσέγγιση ότι το «σκάκι είναι τέχνη» να λειτουργήσει ακόμα και στη σύγχρονη εποχή των υπολογιστών; Σε αυτό το βιβλίο, θα δείτε πώς μπορεί να λειτουργήσει. Αντλώντας από μια δεκαετία προσωπικής εμπειρίας, χρησιμοποιώντας την Modern ως ένα από τα κύρια όπλα του, ο Fernandez εξηγεί τις έννοιες και τη θεωρία με αυστηρές λεπτομέρειες, ενώ δεν ξεχνάει το γεγονός ότι το σκάκι παίζεται για διασκέδαση.

Daniel Fernandez

Ο GM Daniel Fernandez (γεννημένος το 1995) υπήρξε ενεργός και καταξιωμένος παίκτης για αρκετά χρόνια. Αντιπροσώπευσε τη χώρα που γεννήθηκε, τη Σιγκαπούρη, δύο φορές σε σκακιστικές Ολυμπιάδες (2010 και 2012). Μετά πήρε μεταγραφή στην Αγγλική σκακιστική ομοσπονδία. Εκεί, κέρδισε τους εθνικούς κλασικούς τίτλους στα επίπεδα U-18 και U-21. Κατέκτησε τον τίτλο του Grandmaster, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε στο Cambridge. Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του, έγινε γνωστός κι ως συγγραφέας. Είναι τακτικός αρθρογράφος στο ChessPublishing κι αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο του για την Thinkers Publishing (το πρώτο του ήταν το “The Modernized Caro-Kann” (το 2018.)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

376

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2020

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789492510884

Συγγραφέας

Daniel Fernandez

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Modernized Modern Defense”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *