Thinkers’ Chess Academy with Grandmaster Thomas Luther – Volume 2: From Tactics to Strategy – Winning Knowledge

Συγγραφέας:

Thomas Luther

29,95 

Για αρχάριους και ερασιτέχνες σκακιστές χωρίς μεγάλη εμπειρία που θέλουν να βελτιωθούν και να φτάσουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02415 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Thinkers’ Chess Academy with Grandmaster Thomas Luther – Volume 2: From Tactics to Strategy – Winning Knowledge

Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς Thinkers’ Chess Academy. Στο πρώτο βιβλίο ξεκινήσαμε σε επίπεδο αρχάριου με ματ σε 1, 2 ή 3 κινήσεις και τα πιο συνηθισμένα τακτικά μοτίβα. Εάν έχετε ήδη δουλέψει με το πρώτο βιβλίο, τώρα θα είστε πολύ πιο έμπειροι και έτοιμοι για μερικά πιο δύσκολα μαθήματα.

Θα ξεκινήσουμε με 50 συνδυασμούς για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας για τα μοτίβα από το πρώτο βιβλίο. Όσοι δεν έχουν διαβάσει το πρώτο βιβλίο, μπορούν να το αντιμετωπίσουν ως ένα είδος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Εάν δεν μπορείτε να λύσετε πολλά από τα παραδείγματα, ίσως είναι καλύτερο να επιστρέψετε και να ασχοληθείτε ξανά με το πρώτο βιβλίο. Δεν είναι καλή ιδέα να προσπεράσετε τις βασικές γνώσεις. Σίγουρα θα εμποδίσει την πρόοδό σας εάν συμβεί αυτό.

Σε αυτό το βιβλίο δεν θα σας δείξουμε μόνο περισσότερα τακτικά μοτίβα, αλλά θα σας δώσουμε επίσης μια εισαγωγή στα βασικά της σκακιστικής στρατηγικής. Θα μάθετε τα πιο σημαντικά στοιχεία στρατηγικής που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερα σχέδια και να κατανοήσετε καλύτερα τις θέσεις.

Στο τέλος του βιβλίου, ένα κεφάλαιο με 50 ματ σε 5 κινήσεις θα σας δείξει τεχνικές για το πώς να επιτεθείτε ή να κυνηγήσετε τον βασιλιά του αντιπάλου κι επίσης πώς να βελτιώσετε τις ικανότητες μετρήματος και τη φαντασία σας στη σκακιέρα. Τώρα αρκετά από τον πρόλογο, ας πάμε στη δουλειά κι ας μάθουμε πολλά για την τακτική και τη στρατηγική στο σκάκι! Διασκεδάστε, μελετώντας σκάκι και απολαύστε τη βελτίωσή σας!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2020

Αριθμός Σελίδων

312

Έκδοση

Χαρτόδετη

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789492510891

Συγγραφέας

Thomas Luther

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Thinkers’ Chess Academy with Grandmaster Thomas Luther – Volume 2: From Tactics to Strategy – Winning Knowledge”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *