Think Like A Machine

Συγγραφέας:

Noam Manella, Zeev Zohar

29,95 

Το βιβλίο Think Like a Machine παρουσιάζει πολλές συναρπαστικές θέσεις όπου η μηχανή βρίσκει κινήσεις που οι άνθρωποι δεν μπορούν.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02314 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Think Like A Machine

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας των υπολογιστών, οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη διαδικασία σκέψης τους βάσει αποδεικτικών στοιχείων. Το Think Like a Machine διερευνά τους ανθρώπινους περιορισμούς και προτείνει νέους δρόμους για την ανθρώπινη σκέψη, οι οποίοι προέρχονται από μηχανές υπολογιστών.

Σε θέσεις που προκύπτουν σχεδόν αποκλειστικά από σύγχρονα τουρνουά, οι συγγραφείς παρουσιάζουν εκπληκτικές συνέχειες που οι άνθρωποι αγωνίζονται να βρουν, όχι λόγω χαμηλότερης ανθρώπινης υπολογιστικής δύναμης, αλλά λόγω εννοιολογικών και αντιληπτικών περιορισμών. Σε αυτό το βιβλίο αυτές οι «τρελές» κινήσεις αναλύονται και κατηγοριοποιούνται. Αν θέλετε να επεκτείνετε τη σκακιστική σας φαντασία, την κατανόηση και τη διαίσθησή σας, το Think Like a Machine είναι το βιβλίο που σας ταιριάζει.

Το Think Like A Machine είναι το δεύτερο βιβλίο που συνέγραψαν οι Noam Manella και Zeev Zohar. Ο Manella είναι ερευνητής ψηφιακών και κοινωνικών δικτύων. Ο Zohar είναι λογιστής και επιχειρηματίας. Το προηγούμενο βιβλίο τους, Play Unconventional Chess and Win, ήταν κορυφαίο στις σκακιστικές εκδόσεις το 2014.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

328

Έκδοση

Σκληρό Εξώφυλλο

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2020

ISBN

9781784831080

Συγγραφέας

Noam Manella, Zeev Zohar

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Think Like A Machine”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *