The Italian Renaissance – 1

Συγγραφέας:

Martyn Kravtsiv

24,95 

Ο πρώτος από τους 2 τόμους για ένα πλήρες ρεπερτόριο των λευκών στην Ιταλική Παρτίδα

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02346 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

The Italian Renaissance – 1: Move Orders, Tricks and Alternatives

Με το συμπαγές και φαινομενικά “αλεξίσφαιρο” Τείχος του Βερολίνου και την Επίθεση Marshall να εξακολουθούν να αποτρέπουν τις προσπάθειες των λευκών να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην Ισπανική, πολλοί κορυφαίοι παίκτες έχουν μεταπηδήσει στην Ιταλική Παρτίδα (1.ε4 ε5 2.Ιζ3 Ιγ6 3.Αγ4) βάζοντας την παραλλαγή του Ανοίγματος του Αξιωματικού (2.Αγ4) στο ρεπερτόριό τους. Σε αυτό το έργο δύο τόμων, ο GM Martyn Kravtsiv μοιράζεται τις γνώσεις του γι αυτήν την ιταλική αναγέννηση από την οπτική γωνία του Λευκού.

Το πρώτο θέμα είναι το άνοιγμα του αξιωματικού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εναντίον της Ρωσικής Άμυνας, όσο κι ως όπλο από μόνο του. Το 1.ε4 ε5 2.Αγ4 μπορεί αν το επιθυμεί ο Λευκός να οδηγήσει στις κύριες βαριάντες της Ιταλικής Άμυνας και είναι χρήσιμο να το έχετε στο οπλοστάσιό σας για να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική συνέχεια εναντίον κάθε αντιπάλου.

Επόμενο είναι το πιο δημοφιλές 1.ε4 ε5 2.Ιζ3. Πριν φτάσει στην Ιταλική Παρτίδα, ο λευκός πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Ρωσική Άμυνα (2 … Ιζ6). Ο Kravtsiv στηρίζεται στη μοντέρνα συνέχεια με 3.Ιxε5 δ6 4.Ιζ3 Ιxε4 5.Ιγ3, προσφέροντας μια σειρά από όπλα για να προκαλέσει προβλήματα στα Μαύρα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού μη δοκιμασμένων, αλλά επικίνδυνων ιδεών.

Η Ιταλική παρτίδα θα καλυφθεί στον δεύτερο τόμο.

Martyn Kravtsiv

Ο Martyn Kravtsiv γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1990 στο Lviv, της Ουκρανίας. Η κορυφαία βαθμολογία του σε ELO είναι το 2685. Κατέκτησε τον τίτλο του Grandmaster σε ηλικία 19 ετών.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

312

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2020

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784830977

Συγγραφέας

Martyn Kravtsiv

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Italian Renaissance – 1”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *