Strategic Plans: 75 Modern Battles

Συγγραφέας:

Maxim Chetverik

24,90 

Ο Ρώσος ΙΜ Maxim Chetverik μας παρουσιάζει ένα βιβλίο στρατηγικής που περιέχει 75 βαθιά αναλυμένες παρτίδες κορυφαίων σκακιστών του 21ου αιώνα.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02280 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Strategic Plans: 75 Modern Battles

Ο Ρώσος ΙΜ Maxim Chetverik μας παρουσιάζει ένα βιβλίο στρατηγικής που περιέχει 75 βαθιά αναλυμένες παρτίδες  που δείχνουν στους παίκτες πως να επινοήσουν σχέδια για τη διαχείριση ορισμένων βασικών στρατηγικών θεμάτων, όπως το πότε να ανοίξει το παιχνίδι, πώς να ενεργοποιηθεί μία αλυσίδα πιονιών, πότε πρέπει να γίνει θυσία και πολλές άλλες. Σε αντίθεση με τα περισσότερα βιβλία, τα στρατηγικά σχέδια θεωρούνται μάχες, όπου τα σχέδια κάθε παίκτη συγκρούονται κι ο Maxim αναλύει γιατί ένα σχέδιο επικρατεί.

Επίσης, σε αντίθεση με άλλα βιβλία, όλα τα παραδείγματα που έχει χρησιμοποιήσει ο συγγραφέας προέρχονται από τους κορυφαίους σκακιστές του 21ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων των Carlsen, Caruana, Anand, Kramnik, Karjakin, Giri, So, Vachier-Lagrave, Aronian, Mamedyarov, Nakamura, Gelfand, Svidler, Ivanchuk, Shirov, Leko, J. Polgar, Topalov , Kamsky, Morozevich, Korchnoi και Spassky.

Ο Chetverik εισάγει και επεξηγεί τις έννοιες του μακροπρόθεσμου και βραχυπρόθεσμου σχεδίου.
Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό σε ισχυρούς παίκτες που επιθυμούν να βελτιωθούν ή στους προπονητές τους. Το προτεινόμενο εύρος Elo είναι περίπου 1800-2200, αν και μπορεί φυσικά να ενδιαφέρει τους παίκτες που βρίσκονται λίγο χαμηλότερα και λίγο υψηλότερα από αυτό.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

236

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

ELK AND RUBY

Έτος Έκδοσης

2020

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9785604176924

Συγγραφέας

Maxim Chetverik

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Strategic Plans: 75 Modern Battles”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *