Chess Calculation Training: Volume 3: Legendary Games

Συγγραφέας:

Romain Edouard

24,95 

Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς και περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ασκήσεις με ένα κοινό παρανομαστή – όλα τα παιχνίδια παίχτηκαν πριν από το έτος 2000.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Περιγραφή

Chess Calculation Training: Volume 3: Legendary Games

Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς και περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ασκήσεις με ένα κοινό παρανομαστή – όλα τα παιχνίδια παίχτηκαν πριν από το έτος 2000, εκτός από μερικές των Kasparov και Karpov.

Μέσα από χιλιάδες παρτίδες ο συγγραφέας βρήκε πολλές εξαιρετικές θέσεις που έχουν αγνοηθεί από προηγούμενα βιβλία και άρθρα, καθώς οι μηχανές ήταν πολύ αδύναμες εκείνη την εποχή και η ανάλυση πολύ επιφανειακή για να εκτιμηθεί το βάθος ορισμένων συνδυασμών ή κάποιων κινήσεων που είχαν χαθεί.

Σε αυτό το βιβλίο θα συναντήσετε πολλά από αυτά τα παραδείγματα, καθώς και μερικές διάσημες θέσεις που ίσως ήδη γνωρίζετε!

Στα δεκαπέντε κεφάλαια και 480 ασκήσεις σε αυτό το βιβλίο, θα συναντήσετε πολλά θέματα, όπως επίθεση, άμυνα, εκπλήξεις και κρυφές κινήσεις, ενώ ορισμένα κεφάλαια θα είναι ειδικά αφιερωμένα σε τέσσερις σπουδαίους παίκτες – Kasparov, Karpov, Fischer και Kramnik – προκειμένου να μάθετε για τα στυλ τους.

Αυτό το βιβλίο είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για κάθε παίκτη που θέλει να βελτιώσει το επίπεδό του.

Romain Edouard

Ο Romain Edouard, με υψηλότερο ELO το 2702, είναι μέλος της Γαλλικής Εθνικής Ομάδας από το 2011. Ως έφηβος κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 το 2006 και ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών το 2007. Από τότε που έγινε GM σε ηλικία μόλις 18 ετών, έχει κερδίσει πολλά διεθνή τουρνουά.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

272

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2018

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789492510303

Συγγραφέας

Romain Edouard

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Chess Calculation Training: Volume 3: Legendary Games”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *