The Tactics Bible

Συγγραφέας:

Efstratios Grivas

28,95 

Το Tactics Bible είναι το νέο βιβλίο του Έλληνα Grandmaster Ευστράτιου Γρίβα. Ένα βιβλίο με τακτικά σύντροφος για όσους επιδιώκουν βελτίωση.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 01673 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

The Tactics Bible

Το Tactics Bible είναι το νέο βιβλίο του Έλληνα Grandmaster Ευστράτιου Γρίβα.

Για το βιβλίο αυτό ο ίδιος έγραψε:

“Δεν αναζητώ δόξα με αυτό το βιβλίο, αλλά σίγουρα έπρεπε να έχω ένα βιβλίο με τακτικά! Αυτή είναι η κύρια ιδέα του βιβλίου. να είναι σύντροφος για εκπαιδευτές και παίκτες που επιδιώκουν βελτίωση – απλή αλλά αποτελεσματική! Τα ονόματα των ματ δεν είναι σημαντικά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η κατανόηση και η υποσυνείδητη απομνημόνευση αυτών των μοτίβων προκειμένου να αναγνωριστεί πότε πρόκειται να συμβούν στις παρτίδες. Αυτές οι εικόνες ματ δεν περιορίζονται σε προβλήματα και ασκήσεις.

Όπως θα φανεί, εμφανίζονται στους αγώνες των Grandmasters, ακόμη και των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, παλαιότερων και νεότερων! Τα βρίσκουμε σε όλες τις παρτίδες, ακόμη και σε αυτές των αρχαρίων! Το θεωρητικό μοτίβο κάθε ματ παρουσιάζεται σε διάγραμμα, άλλοτε κατασκευασμένα και άλλοτε με παραδείγματα μέσα από παρτίδες”.

Efstratios Grivas

O Efstratios Grivas γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1966. Έχει το τίτλο του GM και είναι συγγραφέας πολλών σκακιστικών βιβλίων.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

470

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2018

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789492510433

Συγγραφέας

Efstratios Grivas

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Tactics Bible”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *