Grandmaster Insides: Maxim Dlugy

Συγγραφέας:

Maxim Dlugy

29,95 

Το βιβλίο Grandmaster Insides σας οδηγεί στον εσωτερικό κόσμο του Maxim Dlugy, πρώην πρωταθλητή Νέων των ΗΠΑ. Αναλύει τι έκανε ο ίδιος για να βελτιωθεί.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 00861 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Grandmaster Insides: Maxim Dlugy

Το Grandmaster Insides θα σας οδηγήσει στον εσωτερικό κόσμο του Maxim Dlugy, καθώς καταγράφει και αναλύει τι έκανε ως νέος παίκτης για να γίνει πρωταθλητής και ποια σημεία ανάπτυξης είναι σημαντικά για την αυτοβελτίωση.

Έχοντας το υψηλότερο ELO στον κόσμο στην ηλικία των 15 και μέχρι που έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων στα 20, ο Maxim έχει τα διαπιστευτήρια ενός ταλαντούχου παίκτη που τα κατάφερε. Έφτασε να έχει το υψηλότερο ELO blitz στον κόσμο, κέρδισε πολλά διεθνή τουρνουά. Μάλιστα ισοβάθμησε στις θέσεις 1-4 στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rapid στο Mazatlan, ενώ απέτυχε για λίγο να γίνει διεκδικητής του Παγκοσμίου Τίτλου.

O Dlugy καλύπτει σημαντικά θέματα: προετοιμασία για τον αντίπαλό σας, προετοιμασία για ματς και αναζήτηση της αντικειμενικής αλήθειας στο σκάκι, με παραδείγματα από τη δική του καριέρα.

Τα παιχνίδια του και η αλληλεπίδρασή του με τους παγκόσμιους πρωταθλητές θα δώσουν στον αναγνώστη μια βαθύτερη ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας, όπως οι Tal, Smyslov, Karpov, Kasparov, Kramnik ακόμα κι ο Carlsen.

Maxim Dlugy

Ο Maxim Dlugy είναι πρώην πρωταθλητής Νέων των ΗΠΑ, 2 φορές πρωταθλητής του ανοικτού πρωταθλήματος των Η.Π.Α και πρώην πρόεδρος της αμερικανικής ομοσπονδίας σκακιού. Έχει βοηθήσει και προετοιμάσει τόσο τον Garry Kasparov, όσο και τον Anatoly Karpov για σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις (συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού). Έχει βαριάντες ανοιγμάτων που φέρουν το όνομά του και πολλούς μαθητές του που βρίσκονται στη λίστα με τους 50 καλύτερους στις ΗΠΑ. Οι εμφανίσεις του στο ICC και το chess.com έχουν προσελκύσει ένα μεγάλο κοινό, καθώς εξηγεί τη σκέψη του κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

450

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2017

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9089492510082

Συγγραφέας

Maxim Dlugy

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Grandmaster Insides: Maxim Dlugy”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *