Understanding Maroczy Structures

Συγγραφέας:

Adrian Mikhalchishin, Georg Mohr

27,95 

Ο σχηματισμός Maroczy αποτελεί μία από τις πιο βασικές δομές πιονιών στο σκάκι. Ένας οδηγός για λευκά και μαύρα από τους Adrian Mikhalchishin και Georg Mohr.

Δείγμα από το βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 01891 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Understanding Maroczy Structures

“Ο Geza Maroczy άφησε μια παράξενη κληρονομιά: την ανακάλυψη ότι ορισμένοι σχηματισμοί πιονιών μπορούν να επιβάλλουν μια σχεδόν αποφασιστικής σημασίας δυσκινησία στον αντίπαλο.”

Οι συγγραφείς, με τεράστια προπονητική εμπειρία, αποτύπωσαν χρήσιμες ιδέες για τον σχηματισμό Maroczy τόσο για τα λευκά, όσο και για τα μαύρα. Το Maroczy παίχθηκε από σπουδαίους σκακιστές, όπως οι Bobby Fischer, Tigran Petrosian, Bent Larsen και πολλοί άλλοι. Παρουσιάζουν το θέμα αυτό με ένα ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Οι σκακιστές, όπως και οι προπονητές τους, συνήθως δεν εμβαθύνουν όσο θα έπρεπε, ώστε να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους. Ιδέες τόσο για τα λευκά, όσο και για τα μαύρα κι όλα αυτά γραμμένα στο ίδιο βιβλίο, χωρίς κανένα ίχνος συμπάθειας ή προκατάληψης σε κάποιο από τα δύο χρώματα.

Adrian Mikhalchishin

Ο Adrian Bohdanovych Mikhalchishin γεννήθηκε στις 18 Νοέμβρη του 1954. Είναι Ουκρανός GM και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σλοβενίας. Μιλάει Ουκρανικά, Ρώσικα, Πολωνικά, Σερβο-Κροάτικα, Αγγλικά και Γερμανικά.

Georg Mohr

O Georg Mohr είναι Σλοβένος Grandmaster και γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1965. Αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα της Σλοβενίας στις Ολυμπιάδες του 1992, 1994, 1996, 1998, 2000 και του 2002.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

296

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2019

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789492510549

Συγγραφέας

Adrian Mikhalchishin, Georg Mohr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Understanding Maroczy Structures”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *