The Hippopotamus Defence

Συγγραφέας:

Alessio de Santis

29,95 

Ένας πρακτικός οδηγός για την Άμυνα του Ιπποπόταμου για τα μαύρα, γραμμένος από έναν από τους μεγαλύτερους ειδικούς στον κόσμο, τον Alessio de Santis.

Δείγμα από το βιβλίο

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

The Hippopotamus Defence: A Deceptively Dangerous Universal Chess Opening System for Black

Η Άμυνα του Ιπποπόταμου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας σκακιστής. Είναι απλό και ξεκάθαρο και προπαντός αποφεύγει τους τόνους θεωρίας των υπόλοιπων ανοιγμάτων. Είναι παντός καιρού: τα μαύρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Ιπποπόταμο εναντίον οποιασδήποτε 1ης κίνησης του λευκού (1.ε4, 1.δ4, 1.γ4, 1.ζ4, Άνοιγμα Colle, Άνοιγμα Λονδίνου, Trompowsky, Réti κι άλλα). Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και θα ξαφνιάσει τους αντιπάλους σας.

Το Άνοιγμα του Ιπποπόταμου είναι αρκετά υποτιμημένο: κύριο χαρακτηριστικό του το διπλό φιανκέτο που μπορεί να δείχνει ήρεμο, αλλά μέσα του κρύβεται ένα άγριο ζώο. Ο FIDE Master Alessio de Santis είναι ένας από τους ειδικούς του ανοίγματος και δημιούργησε ένα καλογραμμένο και καλοδομημένο πρακτικό οδηγό για το άνοιγμα αυτό.

Το βιβλίο αυτό μπορεί να μελετηθεί σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο, θα μπορούμε μετά από 3-4 ώρες να έχουμε μία οικειότητα με το άνοιγμα, τις βασικές κινήσεις του, τα στρατηγικά θέματα, τις βασικές βαριάντες, και τους τυπικούς ελιγμούς . Στο δεύτερο και τρίτο στάδιο, ο De Santis κατευθύνει τους αναγνώστες με ακρίβεια και μας εισάγει στον Ημι-Ιπποπόταμο, όπου θα δούμε τα τυπικά σχέδια των λευκών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιπποπόταμο, τόσο ως όπλο αιφνιδιασμού, όσο και για το βασικό σας ρεπερτόριο. Οι λεπτομερείς αναλύσεις και τα ξεκάθαρα συμπεράσματα καθιστούν το βιβλίο αυτό, έναν εύκολο οδηγό για όλους τους σκακιστές. Αν θέλετε να αιφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας και να αντεπιτεθείτε χωρίς να το περιμένουν, δε χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο.

Alessio de Santis

Ο Alessio de Santis είναι FIDE Master κι ένας από τους πιο γνωστούς κι επιτυχημένους συγγραφείς στην Ιταλία.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

320

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2019

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789056918316

Συγγραφέας

Alessio de Santis

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Hippopotamus Defence”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *