Grandmaster Opening Preparation

Συγγραφέας:

Jaan Ehlvest

29,90 

Grandmaster Opening Preparation

Το βιβλίο Grandmaster Opening Preparation του Jaan Ehlvest, περιγράφει το τρόπο που κάθε σκακιστής πρέπει να διαμορφώνει, το ρεπερτόριο των ανοιγμάτων του

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Grandmaster Opening Preparation

Υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία θεωρίας γεμάτα με αναλύσεις σε βάθος. Πολλά όμως από αυτά αποτυγχάνουν να εξηγήσουν το τρόπο που επιλέγουν τη μία ή την άλλη βαριάντα του υπολογιστή. Φυσικά το πώς το κάνουν αυτό οι κορυφαίοι σκακιστές στον κόσμο παραμένει απλώς ένα μυστήριο για τον υπόλοιπο σκακιστικό κόσμο.

Το βιβλίο Grandmaster Opening Preparation απαντάει σε ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα πως να ευθυγραμμίσεις τη σκακιστική σκέψη με τις επιλογές του υπολογιστή. Το πετυχαίνει με πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορείς να φτιάξεις ένα ρεπερτόριο που θα είναι σωστό για σένα. Επίσης στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μια εις βάθος ανάλυσης της εξέλιξης στην κατανόηση του Απομονωμένου Πιονιού της βασίλισσας (Isolated Queen’s Pawn), το οποίο θα επιτρέψει στον αναγνώστη να μάθει να εμβαθύνει στις θέσεις, ανεξάρτητα από το χρώμα.

Jaan Ehlvest

Ο Jaan Ehlvest είναι Εσθονός-Αμερικάνος GM, πρώην Πρωταθλητής Εσθονίας και Πρωταθλητής Σοβιετικής Ένωσης και Ευρώπης σε κατηγορίες νέων. Έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδα και έχει φτάσει ως το ΤOP 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

272

Έκδοση

Σκληρό Εξώφυλλο

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2018

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784830533

Συγγραφέας

Jaan Ehlvest

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Grandmaster Opening Preparation”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *