Soviet Middlegame Technique

Συγγραφέας:

Peter Romanovsky

23,95 

Πολλά από τα κλασικά της σοβιετικής σκακιστικής λογοτεχνίας αγωνίστηκαν για να επιβιώσουν, αλλά κανένα περισσότερο από το Soviet Middlegame Technique του Peter Romanovsky.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Περιγραφή

Soviet Middlegame Technique

Πολλά από τα κλασικά της σοβιετικής σκακιστικής λογοτεχνίας αγωνίστηκαν για να επιβιώσουν. Κανένα όμως περισσότερο από το Soviet Middlegame Technique του Peter Romanovsky.

Η αρχική έκδοση αυτού του διάσημου βιβλίου δημοσιεύθηκε το 1929 όταν ο Romanovsky ήταν πρωταθλητής Σοβιετικής Ένωσης. Ο Romanovsky αποφάσισε αργότερα να να βελτιώσει το έργο του.

Καθώς τελείωνε το έργο του το 1942, ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν σε εξέλιξη και ο Romanovsky ήταν παγιδευμένος στην διαβόητη πολιορκία του Λένινγκραντ. Ο συγγραφέας κατάφερε και επέζησε αλλά το χειρόγραφό του χάθηκε.

Ο Romanovsky τελικά δημιούργησε το βελτιωμένο βιβλίο του το 1960. Η συγγραφή του μετατράπηκε αργότερα στα αγγλικά και δημοσιεύθηκε σε δύο τίτλους – το ένα για Σχέδια και το άλλο για Συνδυασμούς.

Σε αυτή τη νέα μετάφραση έχουμε συμπεριλάβει και τα δύο έργα για να δημιουργήσουμε την τελική έκδοση ενός κλασικού Σοβιετικού σκακιού.

Κριτικές

GM Αλέξανδρος Κότοβ:
“Ένα από τα καλύτερα βιβλία της παγκόσμιας σκακιστικής λογοτεχνίας”.

Peter Romanovsky

Ο Peter Arsenievich Romanovsky (στα Ρώσικα: Пётр Арсеньевич Романо́вский) γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1892, στην Αγία Πετρούπολη και πέθανε την 1 Μαρτίου του 1964 στη Μόσχα. Ισχυρός σκακιστής, κατείχε τον τίτλο του Διεθνούς Μαιτρ.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

416

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2013

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9819079824841

Συγγραφέας

Peter Romanovsky

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Soviet Middlegame Technique”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *