The Modern Endgame Manual Vol-6 Mastering Basic Rook Endgames

24,90 

The Modern Endgame Manual Vol. 6: Mastering Basic Rook Endgames
Το βιβλίο αυτό είναι ο έκτος τόμος της σειράς και είναι αφιερωμένος στα βασικά φινάλε πύργων. Ο  Adrian Mikhalchishin είναι ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 01262 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

The Modern Endgame Manual Vol. 6: Mastering Basic Rook Endgames
Το βιβλίο αυτό είναι ο έκτος τόμος της σειράς και είναι αφιερωμένος στα βασικά φινάλε πύργων. Ο  Adrian Mikhalchishin είναι ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου. Τα φινάλε πύργων είναι τα πιο συνηθισμένα φινάλε που προκύπτουν σε παρτίδες. 60% των φινάλε αφορούν φινάλε πύργων και ο λόγος είναι απλός. Οι πύργοι γενικά αργούν να μπουν στο παιχνίδι και γι’ αυτό αλλάζονται πιο δύσκολα.

Η βασική ιδέα του βιβλίου είναι να δημιουργήσει ένα πρακτικό οδηγό στα φινάλε πύργων που να περιλαμβάνει τις απαραίτητες βασικές γνώσεις για τα τυπικά φινάλε.

Σε αυτή σειρά σύντομα θα εκδοθεί ένα ακόμη βιβλίο για τα φινάλε πύργων. Εκεί θα βρούμε περισσότερες αναλύσεις τόσο με τις διαφορετικές δομές πιονιών όσο και τούς στόχους. Είτε θα επιδιώκουμε τη νίκη είτε θα παλεύουμε για την ισοπαλία. Ένα ακόμη βιβλίο θα καλύψει το ‘Top Rook Ending Specialists’ και το τελευταίο βιβλίο θα αφορά σπουδαίες σπουδές στα φινάλε πύργων.

Το βιβλίο αυτό είναι ο τρίτος τόμος και παράλληλα το δεύτερο τεύχος από τα Φινάλε ελαφρών κομματιών (φινάλε αξιωματικών έναντι ίππων και φινάλε ίππων) των Adrian Mikhalchishin και Csaba Balogh.

Γίνε ειδικός και μάθε να διασκεδάζεις ακόμα περισσότερο την “σιωπηλή μοναξιά” των φινάλε.

Σειρά

Συνολικά 14 βιβλία φινάλε θα σας συνοδέψουν βήμα βήμα από τα φινάλε πιονιών μέχρι τα πιο δύσκολα και περίπλοκα φινάλε. Τα Εγχειρίδια των φινάλε, είναι γραμμένα από 3 ειδικούς σε παγκόσμιο επίπεδο: Τους FIDE Senior Trainers IGM Mikhalchishin, IGM Grivas and IGM Balogh.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

344

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Chess Evolution

Έτος Έκδοσης

2018

ISBN

9786158071352

Συγγραφέας

Adrian Mikhalchishin

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Modern Endgame Manual Vol-6 Mastering Basic Rook Endgames”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *