Small Steps to Giant Improvement

Συγγραφέας:

Sam Shankland

27,90 

Small Steps to Giant Improvement: Master Pawn Play in Chess
Ένα βιβλίο του Sam Shankland για τα πιόνια. Στο σκάκι δε μπορείς να πάρεις πίσω τη κίνησή σου, αλλά μπορείς να το γυρίσεις πίσω το κομμάτι σου χάνοντας ίσως χρόνο. Τα πιόνια αντίθετα δε γυρίζουν πίσω.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 01309 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Small Steps to Giant Improvement: Master Pawn Play in Chess

Ένα βιβλίο του Sam Shankland για τα πιόνια. Στο σκάκι δεν μπορείς να πάρεις πίσω τη κίνησή σου, αλλά μπορείς να γυρίσεις πίσω το κομμάτι σου χάνοντας ίσως χρόνο. Τα πιόνια αντίθετα δε γυρίζουν πίσω. Έτσι οι αποφάσεις που τα αφορούν είναι μόνιμες.

Η ιδιαιτερότητα αυτή θέτει το παιχνίδι των πιονιών ως το πλέον δύσκολο στρατηγικό θέμα. Η δυσκολία αυτή είναι και ο λόγος που δεν υπάρχουν πολλά βιβλία που να αφορούν το συγκεκριμένο θέμα και κάποια από αυτά μάλιστα είναι δυσκολονόητα. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Sam Shankland εφάρμοσε έναν άλλο τρόπο – κατάφερε να συνοψίσει τις βασικές αρχές του παιχνιδιού των πιονιών σε έναν εύκολο οδηγό, κατανοητό για κάθε σκακιστή. Ο Shankland ξεκινάει με πολύ απλά παραδείγματα, αλλά σταδιακά ανεβάζει επίπεδο δείχνοντας ακόμα ότι και σπουδαίοι GM θα μπορούσαν να είχαν πάρει καλύτερες αποφάσεις αν ακολουθούσαν κάποιους κανόνες.

Sam Shankland

Ο Sam Shankland είναι ένας σπουδαίος GM και μόνιμο στέλεχος της Εθνικής ομάδας των Η.Π.Α.. Έχει κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιάδες, το χρυσό μετάλλιο στο Ατομικό το 2014 και το χρυσό στο ομαδικό το 2016. Το 2015 και το 2017 έπαιξε στην 1η σκακιέρα για την ομάδα των Η.Π.Α. στο Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

336

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2018

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784830519

Συγγραφέας

Sam Shankland

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Small Steps to Giant Improvement”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *