Under the Surface

Συγγραφέας:

Jan Markos

24,90 

Ο Jan Marcos περιγράφει ότι η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ ενός GΜ και ενός απλού σκακιστή δεν είναι απλά η μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέτρημα, αλλά και το βάθος. Το βιβλίο αυτό είναι ένα κάλεσμα στον σκακιστικό βυθό!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 01534 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Under the Surface

Ο Jan Marcos περιγράφει ως τη σημαντικότερη διαφορά μεταξύ ενός GΜ και ενός απλού σκακιστή δεν είναι απλά  η μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέτρημα, αλλά και το βάθος. Το βιβλίο αυτό είναι ένα κάλεσμα στο σκακιστικό βυθό. Ένα βιβλίο στο οποίο θα δείτε και θα ανακαλύψετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Ο Jan Markos μας δείχνει πώς ένας ισχυρός σκακιστής αντιλαμβάνεται το σκάκι, σε ποια στοιχεία της θέσης επικεντρώνεται και πώς σκέφτεται πάνω στη σκακιέρα.

Η φιλοσοφία του συγγραφέα είναι ότι η βαθύτερη κατανόηση του σκακιού φέρνει αληθινή ευτυχία. Στόχος του να τη μοιραστεί μαζί σας.

Book of the Year 2018 της Βρετανικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας!!!

Jan Markos

O Jan Markos είναι GM και τέως πρωταθλητής Ευρώπης στο Under-16. Έχει κερδίσει το τίτλο του πρωταθλητή Σλοβακίας δύο φορές και έχει παίξει με την εθνική της χώρας του σε 6 Ολυμπιάδες. Ζει στη Μπρατισλάβα με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

288

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2018

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784830489

Συγγραφέας

Jan Markos

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Under the Surface”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *