Grandmaster Preparation: Attack & Defence

Συγγραφέας:

Jacob Aagaard

24,99 

Attack & Defence: Grandmaster Preparation
O Jacob Aagaard παρουσιάζει τις βασικές αρχές της επίθεσης και της άμυνας στο σκάκι.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 01725 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Grandmaster Preparation: Attack & Defence
Jacob Aagaard παρουσιάζει τις βασικές αρχές της επίθεσης και της άμυνας στο σκάκι. Χαράζοντας το δρόμο για ένα δυναμικό παιχνίδι, παρέχει στον αναγνώστη έναν σαφή τρόπο να διευρύνει την κατανόησή του για αυτό το ζωτικό μέρος του παιχνιδιού.

Κριτικές

«Το να παίζει κανείς βιολί και να μαθαίνει ξένες γλώσσες είναι παρόμοιες δραστηριότητες – ο εγκέφαλος χρειάζεται έναν ειδικό “χάρτη” για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Θα πρέπει λοιπόν να ξεκινήσει από νεαρή ηλικία – εξαιτίας κάποιων χημικών αντιδράσεων του εγκεφάλου, υποθέτω. Αυτό εξηγεί γιατί τόσοι σκακιστές κολλάνε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο – ο “χάρτης” τους έχει τελειώσει! Καταθλιπτικό, ε;

Αλλά εκεί έρχεται ο Aagaard (και άλλοι σπουδαίοι όπως ο Dvoretsky και ο Yusupov) ! Τα βιβλία αυτής της σειράς έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τον σκακιστικό «χάρτη» στον εγκέφαλό σας! Ο Τζέικομπ θέλει να μετασχηματίσει αυτό το δύσκολο μονοπάτι της εύρεσης καλών κινήσεων σε έναν αυτοκινητόδρομο όπου οι καλές κινήσεις ρέουν »!
Από τον πρόλογο του Sune Berg Hansen

Jacob Aagaard

Ο Grandmaster Jacob Aagaard κέρδισε το Βρετανικό Πρωτάθλημα στην πρώτη και μοναδική προσπάθειά του. Είναι ο μόνος συγγραφέας που έχει κερδίσει το μετάλλιο Boleslavsky, καθώς και τα βραβεία ΑΚΕ, Guardian, ECF και ChessCafe Book of the Year.

Είναι ανώτερος προπονητής της FIDE και μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό σκάκι ανέλαβε τη θέση του εκπαιδευτή για την ελίτ της Δανίας. Το εκπαιδευτικό του υλικό χρησιμοποιείται από ερασιτέχνες, Grandmaster και Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Η σειρά Grandmaster Preparation απευθύνεται σε φιλόδοξους παίκτες.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.65 kg
Αριθμός Σελίδων

304

Έκδοση

Έντυπη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2013

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781907982705

Συγγραφέας

Jacob Aagaard