Keep It Simple 1.e4 – 2.0

Συγγραφέας:

Christof Sielecki

34,90 

Ένα πλούσιο και δυναμικό ρεπερτόριο για τα λευκά

Δείγμα από το βιβλίο

 

Περιγραφή

Keep It Simple 1.e4 – 2.0

Ο προπονητής Christof έχει αναθεωρήσει και επικαιροποιήσει πλήρως το εγχειρίδιο σκακιστικών ανοιγμάτων του 2018, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ. Καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε όταν ανοίγετε με 1.e4. Θα λάβετε ένα πλήρες ρεπερτόριο για το άνοιγμα των λευκών στο σκάκι.

Γιατί αυτό το ρεπερτόριο ανοίγματος ονομάζεται απλό; Για τον απλό λόγο ότι οι παραλλαγές είναι εύκολο να τις θυμάστε και απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου συντήρηση.

Ο ΙΜ Christof Sielecki έχει δημιουργήσει μια σειρά επιτυχιών με τις αξιόπιστες γραμμές ανοίγματος για σκακιστές σχεδόν όλων των επιπέδων. Ανέπτυξε αυτό το ρεπερτόριο δουλεύοντας με μαθητές που αναζητούσαν κάτι εύκολο να κατανοήσουν και να μάθουν. Ο Sielecki εξηγεί πάντα με σαφήνεια τα σχέδια και τα αντιπλάνα και σας κρατά συγκεντρωμένους στις απαιτήσεις της θέσης. Οι φιλόδοξοι παίκτες με βαθμολογία 1500 ή υψηλότερη θα επωφεληθούν από τη μελέτη αυτού του εξαιρετικά προσιτού βιβλίου.

 

Christof Sielecki

Ο Christof Sielecki είναι ένας διεθνής μαιτρ από τη Γερμανία. Προπονητής σκακιού  εδώ και πολλά χρόνια και διατηρεί ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube με την ονομασία ChessExplained. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία με το μάθημά του στο Chessable και έχει δημιουργήσει τρεις τόμους των εγχειριδίων ανοίγματος Keep it Simple.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.390 kg
Αριθμός Σελίδων

632

Έκδοση

Σκληρό Εξώφυλλο

Εκδότης

Chessable

Έτος Έκδοσης

2023

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789083328447

Συγγραφέας

Christof Sielecki

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Keep It Simple 1.e4 – 2.0”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *