Endgame Labyrinths

Συγγραφέας:

Steffen Nielsen, Jacob Aagaard

32,90 

Το Endgame Labyrinths παρουσιάζει 1002 απαιτητικές και επιλεγμένες  σπουδές, με γνώμονα τη χρησιμότητά τους για τον πρακτικό παίκτη.

Δείγμα από το βιβλίο

 

 

Κωδικός προϊόντος: 02837 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Endgame Labyrinths

Το Endgame Labyrinths παρουσιάζει στον αναγνώστη 1002 απαιτητικές και επιλεγμένες  σπουδές, με γνώμονα τη χρησιμότητά τους για τον πρακτικό παίκτη. Είναι σύνηθες πολλές σπουδές να περιέχουν λιγότερο ενδιαφέροντες ελιγμούς ή ακατανόητες βαριάντες, πριν μπουν στο κυρίως θέμα. Οι σπουδές σε αυτό το βιβλίο έχουν περικοπεί για να αφήσουν στον αναγνώστη 1002 σαφείς και επιλύσιμες προκλήσεις.

Μερικά χρόνια εκτεταμένης επιλογής, ανάλυσης, επανεπιλογής, επανέρευνας και τελειοποίησης συνέθεσαν το βιβλίο μελέτης για τον πρακτικό παίκτη με τη μεγαλύτερη αξία που έχει υπάρξει ποτέ.

Ο Steffen Nielsen είναι ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής στη σύνθεση φινάλε. Η δημιουργικότητα και η αισθητική των συνθέσεών του είχαν τεράστια επίδραση στο σύγχρονο σκάκι.

Ο GM Jacob Aagaard είναι ένας από τους κορυφαίους σκακιστικούς συγγραφείς και εκπαιδευτές της γενιάς του. Οι μαθητές του έχουν παίξει με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και συνεχίζουν να το κάνουν. Τα βιβλία του χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, τόσο από κορυφαίους παίκτες όσο και από ερασιτέχνες.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.600 kg
Αριθμός Σελίδων

424

Έκδοση

Σκληρό Εξώφυλλο

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2023

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831530

Συγγραφέας

Jacob Aagaard, Steffen Nielsen

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Endgame Labyrinths”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *