Keep it Simple for Black

Συγγραφέας:

Christof Sielecki

34,90 

Ένα σταθερό και απλό ρεπερτόριο για τα μαύρα

Δείγμα από το βιβλίο

 

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Keep it Simple for Black

Ψάχνετε για ένα εύκολο στην εκμάθηση αλλά εξαιρετικά σταθερό ρεπερτόριο για τα Μαύρα εναντίον των πάντων; Το οποίο να μην απαιτεί ατελείωτη απομνημόνευση θεωρητικών γραμμών; Είναι εδώ – και ψηφίστηκε ως το καλύτερο μάθημα ανοίγματος στο Chessable από τους χρήστες της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας εκμάθησης σκακιού.

Σε αυτό το βιβλίο, η προσωπικότητα του YouTube IM Christof Sielecki, γνωστός και ως “Chessexplained”, παρουσιάζει στους σκακιστές όλων των επιπέδων μια ολοκληρωμένη λύση για τις επιλογές ανοίγματος με τα μαύρα κομμάτια. Με αυτό το μονότομο ρεπερτόριο, όχι μόνο θα πλοηγηθείτε με ασφάλεια στη φάση του ανοίγματος, αλλά θα καταλάβετε πραγματικά τι συμβαίνει και πώς μπορείτε να παίξετε για τη νίκη.

Θα μάθετε να πολεμάτε το 1.d4 και το 1.c4 ή το 1.Nf3 με το μη Αποδεκτό Γκαμπί της Βασίλισσας, χρησιμοποιώντας τα πρώιμα α6 που προτιμά ο Magnus Carlsen. Αυτό το δοκιμασμένο άνοιγμα θα αντέξει μέχρι και στο επιπέδου μάστερ και θα προσφέρει μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις στους αντιπάλους σας.

Ενάντια στο 1.e4, το κύριο όπλο σας θα είναι η ακλόνητη Caro-Kann, γνωστό ως ένα από τα πιο δύσκολα ανοίγματα για τα λευκά. Θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε τη θεωρία και να πάτε κατευθείαν σε ενδιαφέροντα μέσα παιχνιδιού με καλές πιθανότητες νίκης. Περιλαμβάνονται επίσης όπλα εναντίον σχεδόν όλων των συνεχειών.

Γιατί το ρεπερτόριο ονομάζεται απλό; Για τον απλούστατο λόγο ότι οι βαριάντες είναι απλές, εύκολες στην απομνημόνευση και απαιτούν ελάχιστες ή και καθόλου επαναλήψεις. Αλλά, όπως λέει ο IM Sielecki, “απλό δεν σημαίνει βαρετό!”.

Christof Sielecki

Ο Christof Sielecki είναι διεθνής μαιτρ από τη Γερμανία. Διδάσκει και εκπαιδεύει σκάκι εδώ και πολλά χρόνια, διατηρεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές κανάλι στο YouTube με τίτλο ChessExplained και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο Chessable. Το New In Chess έχει εκδώσει τα βιβλία του: Keep it Simple 1.e4 και Keep it Simple 1.d4.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

416

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Chessable

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789493257511

Συγγραφέας

Christof Sielecki

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Keep it Simple for Black”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *