Rock Solid Chess

Συγγραφέας:

Sergey Tiviakov, Yulia Gokbulut

27,90 

Στο Rock Solid Chess θα βρούμε ακλόνητες ποζισιονέλ στρατηγικές του Sergey Tiviakov πάνω στις Δομές των πιονιών

Δείγμα από το βιβλίο

 

 

Κωδικός προϊόντος: 02707 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Rock Solid Chess

Ο Sergei Tiviakov ήταν αήττητος για 110 συνεχόμενες επαγγελματικές παρτίδες σκάκι ως γκραν-μάστερ. Ένα ρεκόρ που έχει καταρριφθεί μόνο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Magnus Carlsen. Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος για να σας διδάξει τη στιβαρή σκακιστική στρατηγική;

Γεννήθηκε στη Ρωσία και εκπαιδεύτηκε στη διάσημη ρωσική σκακιτική σχολή. Στο πρώτο του βιβλίο εξηγεί όλα όσα γνωρίζει για το θεμέλιο της σκακιστικής στρατηγικής: τις δομές των πιόνιων.

Αν οι σκακιστές πιστεύουν ότι οι γνώσεις τους στη θεωρία των ανοιγμάτων και τα τακτικά είναι αρκετά για να επιβιώσουν στα τουρνουά, κάνουν λάθος. Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της παρτίδας και παιχτούν οι πρώτες κινήσεις, θα χρειαστείτε μια βαθύτερη κατανόηση του μέσου. Και ένα από τα πιο δύσκολα ερωτήματα είναι: πώς να πλοηγηθείτε στις διαφορετικές δομές των πιόνιων;

Ο Sergei Tiviakov σας δίνει όλες τις απαντήσεις σε αυτόν τον πρώτο τόμο της εξαιρετικά διδακτικής σειράς του για τη σκακιστική στρατηγική. Ο “Tivi” είναι διάσημος για τις βαθιές σκακιστικές του γνώσεις και το ακλόνητο ποζισιονέλ παιχνίδι του. Έχει συγκεντρώσει μια πλούσια συλλογή από μαθήματα στρατηγικής που έχει διδάξει σε όλο τον κόσμο, αντλώντας κυρίως από την προσωπική του εμπειρία.

Τα παραδείγματα και οι ασκήσεις θα βελτιώσουν σημαντικά το σκάκι σας. Απευθύνεται σε μεγάλο εύρος σκακιστών, παίκτες συλλόγων μέχρι και Grand Masters.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

264

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2023

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789493257559

Συγγραφέας

Sergey Tiviakov, Yulia Gokbulut

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Rock Solid Chess”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *