The How to Study Chess on Your Own Workbook

Συγγραφέας:

Davorin Kuljasevic

24,90 

Για σκακιστές που θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι μόνοι τους

Δείγμα από το βιβλίο

 

 

Κωδικός προϊόντος: 02708 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

The How to Study Chess on Your Own Workbook

Η εκπληκτική επιτυχία του How To Study Chess on Your Own κατέστησε σαφές ότι υπάρχουν χιλιάδες σκακιστές που θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Και στους σκακιστές αρέσει να δουλεύουν τουλάχιστον εν μέρει μόνοι τους.

Το best seller βιβλίο του GM Kuljasevic προσέφερε μια δομημένη προσέγγιση και παρείχε τα σχέδια προπόνησης. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, ο Kuljasevic παρουσιάζει τώρα ένα Βιβλίο Εργασίας με τις συνοδευτικές ασκήσεις και τα προπονητικά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας μαθητής σκακιού για να ξεκινήσει αμέσως την προπόνησή του.

Τα περισσότερα βιβλία εργασίας προσφέρουν μόνο γρίφους και παζλ. Αλλά ο Kuljasevic χρησιμοποίησε την εμπειρία του ως προπονητής για να δημιουργήσει ένα ευρύτερο και πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα προπόνησης. Θα σας προκαλέσουν ασκήσεις όπως αυτές:

  • Λύστε ποζισιονέλ γρίφους για το παιχνίδι θέσης
  • Βρείτε την καλύτερη κίνηση – και βρείτε το μικρό-σχέδιο
  • Παίξτε μια τυπική δομή μέσου – εναντίον ενός φίλου ή εναντίον μιας μηχανής, ρυθμίζοντας προσεκτικά το κατάλληλο επίπεδο
  • Προσομοίωση – μελέτη και αναπαραγωγή ενός στρατηγικού μοντέλου παρτίδας
  • Αναλύστε – προσπαθήστε να κατανοήσετε μια δεδομένη θέση στο μέσον.

Ο τόμος 1 απευθύνεται σε σκακιστές με βαθμολογία Elo μεταξύ 1800 και 2100, αλλά είναι χρήσιμος για οποιονδήποτε μεταξύ 1600 και 2300. Οι τόμοι 2 και 3 θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αρχάριων και των πιο προχωρημένων παικτών.

Davorin Kuljasevic

Ο Davorin Kuljasevic είναι Διεθνής Grandmaster γεννημένος στην Κροατία. Αποφοίτησε από το Texas Tech University κι είναι έμπειρος προπονητής. Το μπεστ σέλερ βιβλίο του “Beyond Material: Ignore the Face Value of Your Pieces”  ήταν φιναλίστ για το βραβείο Boleslavsky-Averbakh, το βραβείο καλύτερου βιβλίου της FIDE, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκακιού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

240

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789493257559

Συγγραφέας

Davorin Kuljasevic

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The How to Study Chess on Your Own Workbook”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *