Κομμάτια Σκάκι Κήπου Γίγας

444,00 

Κομμάτια Σκάκι Κήπου Γίγας με κομμάτια διαμέτρου βάσης 22cm ύψος βασιλιά 63cm

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

 

Κωδικός προϊόντος: 2701 Κατηγορία:

Περιγραφή

Κομμάτια Σκάκι Κήπου Γίγας

Τα κομμάτια σκάκι κήπου γίγας είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα – κυριολεκτικά!

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο τουρνουά που ετοιμάζετε, την εκδήλωση ή το πάρτι σας είτε αναζητάτε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας, το Σκάκι Κήπου θα σας εξασφαλίσει ότι θα ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.

Τα κομμάτια γίγας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, αν στον χώρο που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε έχετε πλακάκια και τα ζωγραφίσετε, τα βάψετε ή αν βάλετε τα παιδιά να το ζωγραφίσουν πριν ξεκινήσουν να παίζουν!

Το γιγαντιαίο σκάκι θα δείχνει υπέροχο σε έναν μεγάλο κήπο, χώρο εκδηλώσεων ή χώρους ξενοδοχείων. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, αυτό το παιχνίδι σκάκι γίγας μπορούν όλοι να απολαύσουν.

Ιδανικό για ζεστές ηλιόλουστες ημέρες στον κήπο, τα Κομμάτια Σκάκι Κήπου Γίγας είναι το τέλειο παιχνίδι για εξωτερικούς χώρους. Αν ο καιρός σας χαλάσει… μη φοβάστε! Τα πιόνια του Σκάκι Κήπου Γίγας είναι πλήρως αδιάβροχα και με σωστές διαστάσεις ώστε να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Όταν συγκρίνετε σετ με σκάκι κήπου, προσέξτε τη λεπτομέρεια των κομματιών, η οποία πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει τη συνολική ποιότητα του σετ. Αυτό είναι συχνά πιο ορατό στις βασίλισσες και τους ίππους.

Τα πιόνια σκακιού γίγας είναι κατασκευασμένα από την υψηλότερης ποιότητας ανθεκτική και αδιάβροχη πολυουρεθάνη με επεξεργασία UV. Καθένα από τα 32 σκακιστικά κομμάτια αποτελείται από 2 μέρη που ταιριάζουν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας έναν βιδωτό μηχανισμό, επιτρέποντάς σας να τα γεμίσετε με άμμο/νερό για να δώσετε στα σκακιστικά κομμάτια βάρος προσαρμοσμένο στις δικές σας προδιαγραφές. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι τα κομμάτια μπορούν να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

 

Διαστάσεις – Περιεχόμενα

Κάθε σετ Σκάκι Κήπου περιέχεται σε 3 κιβώτια:

Στα 3 κιβώτια βρίσκουμε 32 Κομμάτια σκάκι.

Κάθε γιγαντιαίο κομμάτι σκακιού έχει διάμετρο βάσης 22 εκατοστά.

Τα γιγαντιαία κομμάτια σκακιού περιλαμβάνουν:
2 x Βασιλιάδες – Ύψος 63cm
2 βασίλισσες 59 εκατοστά σε ύψος
4 αξιωματικούς 53 εκατοστά σε ύψος
4 ίππους 46 εκατοστά σε ύψος
4 πύργους ύψους 41 cm
16 πιόνια 41 cm ύψος

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κομμάτια Σκάκι Κήπου Γίγας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *