Playing the Sveshnikov

Συγγραφέας:

Milos Pavlovic

27,90 

Το βιβλίο Playing the Sveshnikov, του Σέρβου GM Milos Pavlovic αποτελεί ένα πλήρες ρεπερτόριο για τα μαύρα μετά τις κινήσεις 1.ε4 γ5 2.Ιζ3 Ιγ6 3.δ4 γxδ4 4.Ιxδ4 Ιζ6 5.Ιγ3 ε5

Δείγμα από το βιβλίο

 

 

Περιγραφή

Playing the Sveshnikov

H Σικελική Sveshnikov προκύπτει μετά τις κινήσεις 1.ε4 γ5 2.Ιζ3 Ιγ6 3.δ4 γxδ4 4.Ιxδ4 Ιζ6 5.Ιγ3 ε5, και είναι ένα ιδανικό όπλο που βασίζεται στις υγιείς αρχές της γρήγορης ανάπτυξης και της κατάληψης του κέντρου. Δεκαετίες πρακτικών δοκιμών και αναλύσεων έχουν αποδείξει τη θεωρητική ορθότητα του συστήματος του μαύρου, και τη δυναμική της θέσης, γεγονός που το καθιστά δημοφιλή επιλογή μεταξύ κοινών θνητών αλλά και κορυφαίων GM.

Ο Σέρβος γκρανμαιτρ Milos Pavlovic παίζει τη Sveshnikov μια ζωή αλλά  είναι και ένας έμπειρος προπονητής, ένας συνδυασμός που τον καθιστά τον ιδανικό οδηγό για αυτό το άνοιγμα. Το Playing the Sveshnikov προσφέρει ένα πλήρες ρεπερτόριο για τα μαύρα, αφου περιλαμβάνει όλες τις βασικές παραλλαγές από την πλευρά του λευκού. Με κορυφαία ανάλυση, πολλές καινοτομίες και προσεγμένες εξηγήσεις, το βιβλίο αυτό παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε και να παίξετε τη Sveshnikov με επιτυχία.

Milos Pavlovic

Ο Milos Pavlovic είναι πρώην πρωταθλητής Γιουγκοσλαβίας που κατέχει τον τίτλο του γκρανμάστερ από το 1993. Έμπειρος αγωνιζόμενος σε τουρνουά, θεωρητικός και εκπαιδευτής της FIDE, είναι ειδικός στο Sveshnikov, έχοντας παίξει και και τα λευκά και τα μαύρα στο μεγαλύτερο μέρος της σκακιστικής του καριέρας.

Ημερομηνία έκδοσης: 22 Φεβρουαρίου 2023

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

358

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2023

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831813

Συγγραφέας

Milos Pavlovic

'Ανοιγμα

Σικελική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Playing the Sveshnikov”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *