GM Repertoire – King’s Indian 2

Συγγραφέας:

Gawain Jones

29,90 

Δοκιμάστε βασικές βαριάντες! Όπως η Ινδική του Βασιλιά με δάσκαλο τον GM Gawain Jones, κορυφαίο γνώστη του ανοίγματος. Ο 2ος τόμος του έργου!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 03094 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

GM Repertoire – King’s Indian 2

Το “King’s Indian 2” είναι ο τόμος που ολοκληρώνει ένα πλήρες ρεπερτόριο για τον Μαύρο. Ο GM Gawain Jones είναι ο τέλειος δάσκαλος, καθώς είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και ειδικός εδώ και πολλά χρόνια στην Ινδική του Βασιλιά. Αυτό το έργο του Jones έχει επιμεληθεί και αναδιοργανωθεί εκτενώς από την Quality Chess.

Ο 1ος τόμος ανέλυσε τις βασικές βαριάντες μετά από 1.δ4 Ιζ6 2.γ4 η6 3.Ιγ3 Αη7 4.ε4 δ6. Αυτό το βιβλίο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο, δείχνοντας πώς να εξουδετερώσετε την επίθεση Averbakh και την επίθεση των Τεσσάρων Πιονιών, πριν προχωρήσετε στο δημοφιλές Fianchetto. Ο Jones προσφέρει επίσης εκτεταμένη κάλυψη των διαφόρων επιλογών Αντι-Ινδικής του Βασιλιά που ο Λευκός μπορεί να δοκιμάσει μετά το 1.δ4 Ιζ6, καθώς και έναν λεπτομερή οδηγό για την Ινδική ΄του Βασιλιά έναντι στο 1.γ4, 1.Ιζ3 και άλλες πρώτες κινήσεις – όλες εκτός από 1. ε4!

Η Ινδική του Βασιλιά είναι η ιδανική απάντηση στο 1.δ4 για να συνδυάσετε δυναμικό παιχνίδι αντεπίθεσης με  πλήρη θεωρητική ακρίβεια. Υπήρξε αγαπημένο άνοιγμα στο παρελθόν τόσο του Fischer όσο και του Kasparov. Ακόμα και στις μέρες μας το επιλέγουν κορυφαίοι σκακιστές στον κόσμο με πολύ καλές επιδόσεις. Με κορυφαία ανάλυση και διορατικές επεξηγήσεις, τα “King’s Indian 1 & 2” προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να συμπεριλάβετε με σιγουριά αυτό το άνοιγμα στο ρεπερτόριό σας.

Gawain Jones

Ο Gawain Jones είναι Άγγλος grandmaster, δύο φορές πρωταθλητής Αγγλίας και νικητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Blitz το 2020. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί την Ινδική του Βασιλιά ως το κύριο όπλο του ενάντια σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

664

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831752

Συγγραφέας

Gawain Jones

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “GM Repertoire – King’s Indian 2”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *