The Secret Ingredient (Paperpack)

Συγγραφέας:

David Navara, Jan Markos

24,90 

Μάθετε το μυστικό συστατικό για να κερδίζετε στο σκάκι από τους κορυφαίους grandmasters Jan Markos και David Navara.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 03095 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

The Secret Ingredient to Winning at Chess (Paperpack)

Το Secret Ingredient είναι ένας οδηγός από δύο σπουδαίους grandmasters για τη βελτίωση των σκακιστικών σας αποτελεσμάτων, εστιάζοντας σε βασικά στοιχεία πρακτικού παιχνιδιού που δεν έχουν αναλυθεί σχεδόν καθόλου στην υπάρχουσα σκακιστική λογοτεχνία.

Πώς ακριβώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τους υπολογιστές; Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος προετοιμασίας, βήμα – βήμα, απέναντι σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο; Πώς μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τη διαχείριση του χρόνου μας στην παρτίδα; Και ποια είναι η βασική ικανότητα που διαχωρίζει τους κορυφαίους παίκτες από εκείνους που δεν έχουν ακόμη αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές τους; Ο GM Jan Markos ρίχνει φως σε αυτά τα θέματα και σε πολλά ακόμη, με τη βοήθεια του καλού του φίλου GM David Navara.

Ο Jan Markos είναι Σλοβάκος grandmaster και προπονητής. Το προηγούμενο βιβλίο του, Under the Surface, ήταν το Βιβλίο της Χρονιάς της Αγγλικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας για το 2018.

Ο David Navara είναι δέκα φορές Πρωταθλητής Τσεχίας και grandmaster παγκόσμιας κλάσης. Διακρίνεται για το συνδυασμό του μαχητικού πνεύματος με την εξαιρετική αθλητική ικανότητα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

224

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831424

Συγγραφέας

David Navara, Jan Markos

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Secret Ingredient (Paperpack)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *