The London System in 12 Practical Lessons

Συγγραφέας:

Oscar de Prado Rodriguez

26,90 

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξοικειωθείς με ένα ευέλικτο άνοιγμα που είναι εύκολο να το μάθεις και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 03036 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

The London System in 12 Practical Lessons

Το London System παίζεται από έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό παικτών κι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Κόντρα σχεδόν σε κάθε άμυνα των Μαύρων μετά το 1.δ4, προσφέρει στον Λευκό μια εύκολη στην εκμάθηση και αξιόπιστη συνέχεια. Στην πορεία λοιπόν, ο Λευκός έχει ενδιαφέρουσες επιλογές ανάμεσα σε στρατηγικές ή πιο επιθετικές προσεγγίσεις, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τον φόρτο της θεωρίας. Είναι ιδανικό για σκακιστές που δεν έχουν πολύ χρόνο για μελέτη.

Κορυφαίοι παίκτες, όπως ο Alexander Grischuk, ο Baadur Jobava, ο Richard Rapport, ακόμη και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Magnus Carlsen, έχουν το Σύστημα Λονδίνου στο ρεπερτόριό τους.

Μετά την τεράστια επιτυχία του The Agile London System”, του βιβλίου που έγραψε το 2016, ο Oscar de Prado συναντά ξανά το αγαπημένο του άνοιγμα. Η γενική εστίαση έχει λιγότερη θεωρία και μια πιο πρακτική προσέγγιση – αν και παρουσιάζει παρτίδες που παίχτηκαν πρόσφατα και ορισμένες σημαντικές θεωρητικές ενημερώσεις. Ο De Prado αποφεύγει τις μεγάλες και περίπλοκες βαριάντες και επικεντρώνεται στην επεξήγηση ξεκάθαρων σχεδίων, ξεκάθαρων στρατηγικών και κλασικών ελιγμών.

Αν ακολουθήσετε τα μαθήματα του De Prado, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε εκπλήξεις ή να βγείτε στο άνοιγμα σε χειρότερη θέση. Επίσης, θα μάθετε να κάνετε τις σωστές επιλογές στο μέσον. Η μελέτη αυτού του βιβλίου είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξοικειωθείτε με ένα ευέλικτο σκακιστικό άνοιγμα που είναι εύκολο να το μάθεις και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.

Oscar de Prado Rodriguez

Ο Oscar de Prado Rodriguez (1973) είναι FIDE Master από την Ισπανία. Παίζει με επιτυχία το London System εδώ και πολλά χρόνια. Το 2016 δημοσίευσε, μαζί με τον συγγραφέα Alfonso Romero, το αναγνωρισμένο “The Agile London System”.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

272

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

New in Chess

Έτος Έκδοσης

2021

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789056919658

Συγγραφέας

Oscar de Prado Rodriguez

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The London System in 12 Practical Lessons”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *