The 3…Qd8 Scandinavian – Simple and Strong

Συγγραφέας:

Daniel Lowinger

24,90 

Ανακαλύψτε πως ότι είναι παλιό, είναι καινούριο και εκπληκτικά δυνατό! Με 3…Βδ8, τη Σκανδιναβική Άμυνα, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 03041 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

The 3…Qd8 Scandinavian – Simple and Strong

Ό,τι είναι παλιό είναι καινούριο – και εκπληκτικά δυνατό!

Το παλαιότερο άνοιγμα στον κόσμο, 3…Βδ8 στη Σκανδιναβική Άμυνα, επανεμφανίστηκε την τελευταία δεκαετία για να δώσει σε όλους τους σκακιστές  ένα πλεονέκτημα. Είτε προτιμάτε ένα σταθερό παιχνίδι τακτικών, είτε πιο αργές ποζισιονέλ θέσεις, το 3…Βδ8 παρέχει μια γνήσια εναλλακτική λύση στους σκακιστές όλων των επιπέδων, αλλά και στους grandmasters που θέλουν να παίξουν για τη νίκη από την αρχή.

Κορυφαίοι παίκτες, όπως ο Michael Adams, ο Josif Dorfman, ο Kiril Georgiev και ο Julian Hodgson, μεταξύ άλλων, σήκωσαν με επιτυχία το λάβαρο της Σκανδιναβικής με 3…Βδ8. Όπως δείχνει ο συγγραφέας, η αμφίβολη φήμη αυτής της βαριάντας δεν της αξίζει.

Παίζεται εύκολα – κι είναι εύκολο να την μάθεις! Το 3…Βδ8 δεν είναι το ασχημόπαπο αδερφάκι του 3…Βα5 και του 3…Βδ6 – αλλά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική.

Dan Lowinger

Ο Αμερικανός master Dan Lowinger είναι ενεργός σκακιστής, προπονητής και δάσκαλος. Σχολαστικός Διευθυντής του Σκακιστικού Συλλόγου της Κομητείας Fairfield, ζει στο Norwalk του Κονέκτικατ. Αυτό είναι το πρώτο του σκακιστικό βιβλίο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

176

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Russell Enterprises

Έτος Έκδοσης

2013

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781936490769

Συγγραφέας

Daniel Lowinger

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The 3…Qd8 Scandinavian – Simple and Strong”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *