The Modernized King’s Indian – Averbakh Variation

Συγγραφέας:

Jan Boekelman

30,90 

Γνωρίστε τον υπέροχο κόσμο της βαριάντας Averbakh απέναντι στην Ινδική Άμυνα του Βασιλιά! Ένα εξαιρετικό βιβλίο από τον Jan Boekelman!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 03011 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

The Modernized King’s Indian – Averbakh Variation

Καλώς ήρθατε στον υπέροχο κόσμο της βαριάντας Averbakh απέναντι στην Ινδική Άμυνα του Βασιλιά (KID). Ποιος δεν θέλει να έχει μια απάντηση στην Ινδική του Βασιλιά που να κρατά τη θέση του Λευκού υπό πλήρη έλεγχο; Που είναι φύσει ποζισιονέλ; Που μένει μακριά από σκοτεινές και θολές καταστάσεις ή ακατάστατες θέσεις τακτικών; Σε πολλούς σκακιστές αρέσει να παίζουν μια απάντηση που έχει αντέξει στον χρόνο ενάντια στη KID κι έχουν στο ρεπερτόριό τους κορυφαίοι grandmasters. Αυτό το βιβλίο εξετάζει μια τέτοια βαριάντα με ένα ρεπερτόριο για τον Λευκό και μια ανάλυση εις βάθος όλων των απαντήσεων του Μαύρου.

«Πάνω από όλα όμως, η Averbakh είναι ένα πολύ αποτελεσματικό άνοιγμα. Η ανάπτυξη των κομματιών του Λευκού ακολουθεί κλασικές αρχές. Γενικά ο Λευκός δεν υστερεί σε ανάπτυξη. Ακόμη και χωρίς τη θεωρητική γνώση ορισμένων συνεχειών, θα είναι σε θέση να βρει τον δρόμο του. Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι η Averbakh σας υπόσχεται ένα προβάδισμα στο τέλος του ανοίγματος, χωρίς το χάος που λατρεύουν να δημιουργούν με την Ινδική του Βασιλιά οι αντίπαλοί μας στη σκακιέρα!» ~ Jan Boekelman

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

400

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789464201376

Συγγραφέας

Jan Boekelman

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Modernized King’s Indian – Averbakh Variation”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *