Beat the Anti-Sicilians

Συγγραφέας:

Robert Ris

27,90 

Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε καμία Αντι-Σικελική! Ο Robert Ris προσφέρει ένα πλήρες ρεπερτόριο για τον Μαύρο απέναντι στο 1.ε4!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 03305 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Beat the Anti-Sicilians

Ο συγγραφέας Robert Ris αναφέρει:

Όταν αποφάσισα να γράψω το “The Modernized Sveshnikov” (Ιούνιος 2020) ήξερα ότι βασικά δεσμευόμουν να καλύψω την Αντι-Σικελική σε ένα ξεχωριστό βιβλίο. Τελικά, τι αξίζει ένα βιβλίο για την Sveshnikov όταν οι αντίπαλοί σου αποφασίζουν να αποφύγουν την Ανοιχτή Σικελική; Δεδομένου ότι η Sveshnikov θεωρείται σήμερα ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για τον Μαύρο στη Σικελική, ο Λευκός έχει εξερευνήσει νέα μονοπάτια στην Αντι-Σικελική. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας στοχεύει να προσφέρει ένα πλήρες ρεπερτόριο στον Μαύρο απέναντι σε όλες τις βαριάντες μετά το 1.ε4 γ5. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου καλύπτει τη Rossolimo και την Alapin. Καλύπτει επίσης και άλλες δημοφιλείς βαριάντες για πολλούς σκακιστές, όπως την Grand Prix Attack και το Γκαμπί Morra. Ακόμα κι άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη 2η κίνηση του Λευκού έχουν επίσης μελετηθεί λεπτομερώς.

Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου και του “The Modernized Sveshnikov”, νομίζω ότι κατάφερα να προσφέρω στον αναγνώστη ένα πλήρες, φιλόδοξο και ισχυρό ρεπερτόριο για τον Μαύρο απέναντι στο 1.ε4. Είμαι απίστευτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Ο συνδυασμός νέων ιδεών, όμορφων βαριάντων, εκτενών αναλύσεων και επεξηγήσεων βασικών εννοιών θα εμπνεύσει πολλούς λάτρεις του σκακιού. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια ευχάριστη ανάγνωση. Πιστεύω ότι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε μερικές από τις συστάσεις μου στις δικές σας παρτίδες. Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε καμία Αντι-Σικελική!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

248

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Thinkers Publishing

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9789464201369

Συγγραφέας

Robert Ris

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Beat the Anti-Sicilians”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *