Squeezing the Caro-Kann

Συγγραφέας:

Alexander Khalifman, Sergei Soloviov

22,00 

Δώστε προσοχή και μελετήστε σε βάθος την αντιμετώπιση της Caro-Kann με το εξαιρετικό βιβλίο των Alexander Khalifman και Sergei Soloviov!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 03013 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Squeezing the Caro-Kann

Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου προτείνουν μια μετρημένη και πολλά υποσχόμενη μέθοδο για τον Λευκό ώστε να αντιμετωπίσει την Άμυνα Caro-Kann με τη βαριάντα αλλαγής (3.εxδ5 γxδ5 4.Αδ3). Αυτή η μινιμαλιστική προσέγγιση ενάντια σε αυτό το κλασικό άνοιγμα αξίζει την προσοχή σας και βαθιά μελέτη. Αυτό επιβεβαιώνεται παρεμπιπτόντως από το γεγονός ότι, επί του παρόντος η δημοτικότητα της βαριάντας αλλαγής (ιδιαίτερα μετά το έτος 2017) έχει αυξηθεί σημαντικά σε διαφορετικά επίπεδα σκακιστών. Ο ευκολότερος τρόπος για να εξηγήσετε την προσέγγιση των συγγραφέων είναι να μελετήσετε την περιγραφή που δίνεται στα προηγούμενα βιβλία αυτής της σειράς:

1. Ο Λευκός ελέγχει το κέντρο, αναπτύσσεται γρήγορα και κάνει ροκέ. ΔΕΝ επιδιώκει απευθείας σύγκρουση με τον αντίπαλο μετά τις πρώτες κινήσεις στο άνοιγμα.

2. Ο Λευκός ξεκινάει τις ενεργητικές κινήσεις αφού ολοκληρώσει την ανάπτυξή του. Σύμφωνα με τον κανόνα, αυτά θα γίνουν στο κέντρο και από την πλευρά του βασιλιά.

3. Φυσικά είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τη θεωρία και να παίζουμε με ακρίβεια τις βαριάντες, αλλά γενικά ο Λευκός προσπαθεί να φτάσει σε θέσεις στις οποίες οι βασικές στρατηγικές αρχές, η σωστή αξιολόγηση των θέσεων που προκύπτουν και η ικανότητα επιλογής του σωστού σχεδίου θα είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντικά.

4. Τέλος, ο Λευκός εξακολουθεί να παλεύει για κάποιο πλεονέκτημα στο άνοιγμα. Μπορεί να είναι απλώς ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα….

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

254

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Chess Stars

Έτος Έκδοσης

2022

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9786197188356

Συγγραφέας

Alexander Khalifman, Sergei Soloviov

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Squeezing the Caro-Kann”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *