The Najdorf in Black and White

Συγγραφέας:

Bryan Smith

20,90 

Με το “The Najdorf in Black and White” θα μάθετε τα πάντα γι αυτό το άνοιγμα, είτε σαν παίκτης, είτε αν την αντιμετωπίζετε!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Περιγραφή

The Najdorf in Black and White

Από πολλές απόψεις, η βαριάντα Najdorf της Σικελικής είναι η ιδανική άμυνα ενάντια στο 1.ε4 – επιθετικό παιχνίδι που οδηγεί σε δημιουργικές και συναρπαστικές θέσεις, επιτρέποντας στον Μαύρο να παίζει για νίκη.

Παρά τη μεγάλη δημοτικότητα και τη φήμη της Najdorf ως ένας θεωρητικός λαβύρινθος, ο Bryan Smith πιστεύει ότι είναι δυνατό να παιχτεί “μέσα από το φως της φύσης”, με την εμπειρία του φυσικά να μας οδηγεί. Το παιχνίδι είναι συγκεκριμένο και ακριβές, αλλά πρωτότυπες θέσεις μπορούν να προκύψουν αρκετά νωρίς.

Οι είκοσι εννέα σχολιασμένες παρτίδες αυτού του βιβλίου επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά για τη διδακτική τους αξία, τη θεωρητική τους συνάφεια και – κυρίως – την αισθητική τους. Το “The Najdorf in Black and White” σχεδιάστηκε τόσο για παίκτες της Najdorf, όσο και για όσους το αντιμετωπίζουν και είναι μια συλλογή από δημιουργικές και μοναδικές μάχες από τις οποίες θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του ανοίγματος.

Ο Grandmaster Bryan Smith είναι ο μόνος grandmaster από την Αλάσκα. Νικητής του National Chess Congress το 2008, 2009 και το 2017, του Philadelphia International το 2010 και του Κυπέλλου Limpedea το 2011, είναι ο δημιουργός πολλών εκπαιδευτικών βίντεο για το σκάκι, συμπεριλαμβανομένου του μαθήματος «The 4 Pillars of Chess Strength».

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

162

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Mongoose Press

Έτος Έκδοσης

2018

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781936277865

Συγγραφέας

Bryan Smith

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “The Najdorf in Black and White”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *