Luther’s Chess Reformation

Συγγραφέας:

Thomas Luther

24,90 

Ο Thomas Luther μας προσφέρει στο βιβλίο Luther’s Chess Reformation μια μοναδική ματιά στον κόσμο του σκακιού από την οπτική του Grandmaster.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 00761 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Luther’s Chess Reformation

Το να καταφέρεις και να γίνεις Grandmaster είναι το όνειρο κάθε νέου ταλέντου στο σκάκι. Ο Thomas Luther πέτυχε αυτόν τον στόχο παρά την επιπλέον πρόκληση να γεννηθεί με αναπηρία.

Το “Luther’s Chess Reformation” προσφέρει πληθώρα πρακτικών συμβουλών, ιδεών και προτάσεων για σκακιστές όλων των επιπέδων. Χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισε από την αξιοσημείωτη καριέρα του, ο Luther προσφέρει μια άποψη εκ των έσω για τον κόσμο του σκακιού από την οπτική του Grandmaster.

Οι αναγνώστες θα απολαύσουν το φλύαρο στυλ του, ενώ θα επωφεληθούν επίσης από ανεκτίμητες συμβουλές σχετικά με το τι χρειάζεται για να επιτύχει κανείς τους σκακιστικούς στόχους του.

Ο Grandmaster Thomas Luther είναι 3 φορές πρωταθλητής Γερμανίας και έφτασε στο Top 100 των σκακιστών στον κόσμο. Είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής και ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που του απονεμήθηκε ο τίτλος του Senior Trainer της FIDE.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

232

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2016

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784830175

Συγγραφέας

Thomas Luther

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Luther’s Chess Reformation”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *