Street Smart Chess

Συγγραφέας:

Axel Smith

29,99 

Το να παίζεις καλά είναι μια καλή αρχή στο σκάκι, αλλά πρέπει επίσης να είσαι και έξυπνος! Αυτό θα μας διδάξει το βιβλίο του GM Axel Smith!

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02825 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Street Smart Chess

Το Street Smart Chess είναι ένας ιδανικός οδηγός για να κερδίσετε πόντους στη σκακιέρα. Πότε αποδίδει το να παίζεις σκληρά για μια νίκη; Ή πότε είναι ασφαλές να κάνεις ισοπαλία; Και πώς προσαρμόζετε το στυλ παιχνιδιού σας ανάλογα;

Ο GM Axel Smith δίνει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, καθώς και πολλά παραπάνω, χρησιμοποιώντας έναν σκακιστή παγκόσμιας κλάσης ως πρότυπο σε κάθε κεφάλαιο. Μάθετε πώς ο Magnus Carlsen αποσπά νίκες από θέσεις ισότητας, πώς ο David Navara νικά αντιπάλους με χαμηλότερη αξιολόγηση και πώς ο Baskaran Adhiban νικά αυτούς με υψηλότερη αξιολόγηση! Μάθετε με ποιον τρόπο θα “πυροβολήσετε” από το άνοιγμα όπως ο Peter Heine Nielsen.

Το να παίζεις καλά είναι μια καλή αρχή στο σκάκι, αλλά πρέπει επίσης να είσαι και έξυπνος!

Ο Axel Smith είναι ο βραβευμένος συγγραφέας των The Woodpecker Method, Pump Up Your Rating και e3 Poison, τα οποία έγιναν ευρέως αποδεκτά με ενθουσιασμό από αναγνώστες και κριτικούς. Χρησιμοποιώντας τον Τρυποκάρυδο ως μέρος της εκπαίδευσής του, βελτιώθηκε τόσο ως ενήλικας, ώστε από 2100 ΕΛΟ να φτάσει να γίνει Grandmaster.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

248

Έκδοση

Σκληρό Εξώφυλλο

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2021

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831226

Συγγραφέας

Axel Smith

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Street Smart Chess”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *