I was a Victim of Bobby Fischer

Συγγραφέας:

Mark Taimanov

29,99 

Η πρώτη αγγλική μετάφραση αυτού του αξιόλογου βιβλίου προσφέρει όλη την ιστορία για τον αγώνα του 1971 μεταξύ του Fischer και του Taimanov.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02826 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

I was a Victim of Bobby Fischer

Το 1971 ο Robert James Fischer νίκησε τον Mark Taimanov με το εντυπωσιακό σκορ 6–0 στο Βανκούβερ, αλλά οι παρτίδες ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικές και γεμάτες ένταση από ό,τι φαίνεται από το τελικό σκορ. Είκοσι χρόνια αργότερα ο Taimanov έγραψε σχετικά με αυτήν την εμπειρία. Ακριβώς 50 χρόνια μετά τον αγώνα, έρχεται η πρώτη αγγλική μετάφραση του πρωτότυπου ρωσικού κειμένου από τον Taimanov.

Ο Taimanov, ένας από τους κορυφαίους Σοβιετικούς grandmasters της εποχής του, προσφέρει μια εξαιρετικά λεπτομερή, ειλικρινή και συναισθηματική αφήγηση για τον αγώνα εντός και εκτός σκακιέρας. Παρά το καταστροφικό αποτέλεσμα, η αγάπη του για το σκάκι είναι εμφανής. Ο Taimanov αναφέρεται επίσης στη γνωριμία του με τον Fischer το 1960 και σχολιάζει λεπτομερώς παιχνίδια και των δύο πριν από το 1971, καθώς και τις προσωπικές συνέπειες του αποτελέσματος του αγώνα.

Με συναρπαστικό πρόσθετο αρχειακό υλικό και αναλύσεις από τα πιο λαμπρά νέα αστέρια της τρέχουσας Αμερικανικής σκακιστικής σκηνής, το I was a Victim of Bobby Fischer είναι η απόλυτη, πραγματική ανάλυση για έναν από τους πιο διάσημους αγώνες στην ιστορία του σκακιού.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

248

Έκδοση

Σκληρό Εξώφυλλο

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2021

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831493

Συγγραφέας

Mark Taimanov

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “I was a Victim of Bobby Fischer”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *