Coffeehouse Repertoire 1.e4 Volume 1

Συγγραφέας:

Gawain Jones

27,99 

Το όνειρο κάθε σκακιστή που παίζει 1.ε4: ένα οπλοστάσιο ιδεών από έναν παγκόσμιας κλάσης grandmaster, τον σπουδαίο Gawain Jones.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Κωδικός προϊόντος: 02831 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Coffeehouse Repertoire 1.e4 Volume 1

Το Coffeehouse Repertoire είναι το όνειρο κάθε σκακιστή που παίζει 1.ε4: ένα οπλοστάσιο ιδεών από έναν παγκόσμιας κλάσης grandmaster για να εκπλήξει και να μπερδέψει τους αντιπάλους σας, συνδυάζοντας τον χαλαρό καφέ στο σπίτι με μελέτη, αλλά και πλήρη θεωρητική ακρίβεια.

Στον πρώτο τόμο, ο GM Gawain Jones δείχνει πώς να ασκείται πίεση στη Σικελική, στην Caro-Kann, στην Σκανδιναβική και στις Άμυνες Αλιέχιν, χρησιμοποιώντας σειρές κινήσεων που διαθέτουν έναν ισχυρό συνδυασμό έκπληξης, αντικειμενικής ακρίβειας και πρακτικής αποτελεσματικότητας.

Το Coffeehouse 1.ε4 θα ολοκληρωθεί στον δεύτερο τόμο, ο οποίος καλύπτει το 1 … ε5, συν τη Γαλλική, την Pirc, τη Μοντέρνα, την Philidor και άλλες άμυνες.

Ο Gawain Jones είναι Άγγλος grandmaster, δύο φορές Πρωταθλητής στη χώρα του και νικητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Blitz 2020. Έχει νικήσει μερικούς από τους καλύτερους σκακιστές του κόσμου χρησιμοποιώντας τις ιδέες που προτείνει σε αυτό το βιβλίο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

432

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2021

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781784831455

Συγγραφέας

Gawain Jones

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Coffeehouse Repertoire 1.e4 Volume 1”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *