GM Repertoire 19 – Beating Minor Openings

Συγγραφέας:

Victor Mikhalevski

27,90 

Το βιβλίο “GM Repertoire 19 – Beating Minor Openings” προσφέρει στον Μαύρο μια φιλόδοξη προσέγγιση, για τα 1.γ4 και 1.Ιζ3 με σκοπό να καταλάβει το κέντρο και να αγωνιστεί για κάποιο πλεονέκτημα, αντί για την ισοπαλία.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 00753 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

GM Repertoire 19 – Beating Minor Openings

Το βιβλίο “Beating Minor Openings” προσφέρει ένα ρεπερτόριο παγκόσμιας κλάσης για τον Μαύρο ενάντια σε κάθε λογική πρώτη κίνηση εκτός από τα 1.δ4 και 1.ε4.

Ο GM Victor Mikhalevski προσφέρει στον Μαύρο μια φιλόδοξη προσέγγιση, με σκοπό να καταλάβει το κέντρο και να αγωνιστεί για κάποιο πλεονέκτημα, αντί για την ισοπαλία, όποτε είναι δυνατόν.

Οι πιο σημαντικές κινήσεις που καλύπτονται πλήρως είναι 1.γ4 και 1.Ιζ3. Ο Mikhalevski αναπτύσσει μια σειρά απαντήσεων για να οδηγήσει τη θέση ώστε να καταλήξει σε ανοίγματα του πιονιού της βασίλισσας.

Σε μια κριτική του προηγούμενου βιβλίου του Mikhalevski για την Quality Chess, ο IM John Cox σχολίασε: «Δεδομένου του στόχου που έχει τεθεί γι αυτό το βιβλίο, δεν πιστεύω ότι η δουλειά θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερα».

Victor Mikhalevski

Ο Victor Mikhalevski είναι Ισραηλινός Grandmaster με κορυφαίο ΕΛΟ 2632. Έχει εκπροσωπήσει το Ισραήλ σε Ολυμπιάδες και άλλες μεγάλες ομαδικές εκδηλώσεις κι έχει κερδίσει πολλά διεθνή τουρνουά. Είναι γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους εξπέρ ανοιγμάτων του κόσμου.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

584

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2016

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781907982460

Συγγραφέας

Victor Mikhalevski

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “GM Repertoire 19 – Beating Minor Openings”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *