GM Repertoire 13 – The Open Spanish

Συγγραφέας:

Victor Mikhalevski

24,90 

Το βιβλίο “GΜ Repertoire 13 – The Open Spanish” προσφέρει ένα πλήρες ρεπερτόριο κι αποτελεί μια μαχητική απαντήση του Μαύρου στην Ισπανική.

Δείγμα από το βιβλίο

 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: 00988 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

GM Repertoire 13 – The Open Spanish

Η Ανοιχτή Ισπανική είναι μια από τις μαχητικές απαντήσεις του Μαύρου στην Ισπανική. Αντί να υποβληθεί στον λεγόμενο «Ισπανικό βασανισμό» της κλειστής Ισπανικής, ο Μαύρος κόβει με τόλμη το ε4 πιόνι και προκαλεί μια σκληρή αναμέτρηση από νωρίς.

Το βιβλίο “Grandmaster Repertoire 13 – The Open Spanish” προσφέρει ένα πλήρες ρεπερτόριο για τον Μαύρο μετά από 1.ε4 ε5 2.Ιζ3 Ιγ6 3.Αβ5 α6 4.Αα4 Ιζ6, με βάση την ανοιχτή βαριάντα που εμφανίζεται μετά από 5.0-0 Ιxε4. Η στρατηγική του Μαύρου βασίζεται στις αρχές της γρήγορης και ενεργητικής ανάπτυξης και αγωνίζεται για την πρωτοβουλία όποτε προκύψει η ευκαιρία.

Victor Mikhalevski

Ο Victor Mikhalevski είναι Ισραηλινός Grandmaster με κορυφαίο ΕΛΟ 2632. Έχει εκπροσωπήσει το Ισραήλ σε Ολυμπιάδες και άλλες μεγάλες ομαδικές εκδηλώσεις κι έχει κερδίσει πολλά διεθνή τουρνουά. Είναι γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους εξπέρ ανοιγμάτων του κόσμου.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Σελίδων

384

Έκδοση

Χαρτόδετη

Εκδότης

Quality Chess U.K.

Έτος Έκδοσης

2009

Γλώσσα

Αγγλικά

ISBN

9781907982446

Συγγραφέας

Victor Mikhalevski

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “GM Repertoire 13 – The Open Spanish”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *